Γνωρίζετε ακόμη, ότι η στοματική υγεία μπορεί να επηρεάσει και τη γενικότερη υγεία του οργανισμού; Γι’ αυτό το λόγο δεν θα πρέπει ποτέ να αμελούμε τη φροντίδα της.

Το μυστικό για την ορθή στοματική υγιεινή είναι η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων καθώς και η υιοθέτηση συνηθειών που προστατεύουν το χαμόγελό μας. Έτσι λοιπόν το συχνό βούρτσισμα των δοντιών, η χρήση οδοντικού νήματος, καθώς και στοματικού διαλύματος, αλλά και η έξυπνη επιλογή οδοντόκρεμας και οδοντόβουρτσας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για τη σωστή φροντίδα της στοματικής υγιεινής.

Χάρη στην καθημερινή φροντίδα της στοματικής υγείας «χτίζονται» γερά δόντια και ούλα, χωρίς ευαισθησία, και σχηματίζονται τα πιο λαμπερά χαμόγελα.

Για να οικοδομήσουμε την καλύτερη και πιο αποτελεσματική ρουτίνα στοματικής φροντίδας ωστόσο, θα πρέπει να βρούμε τα σωστά προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες μας. Δεν είναι όλα τα προϊόντα κατάλληλα για όλους – δεδομένου ότι δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες – ενώ συχνά βρισκόμαστε μπροστά σε διλήμματα όσον αφορά την κατάλληλη επιλογή για εμάς που θα συνδυάζει μέγιστη αποτελεσματικότητα, καθώς και όλα τα πλεονεκτήματα που αναζητάμε σε ένα προϊόν στοματική υγιεινής.

Τα διλήμματα μπορεί να γίνουν πιο πιεστικά όταν η προτεραιότητά μας είναι το λαμπερό χαμόγελο, ενώ παράλληλα ανήκουμε στην ομάδα των ανθρώπων με ευαισθησία στα δόντια. Είναι επομένως επιτακτικό να αναζητήσουμε μια οδοντόκρεμα με διπλή αποτελεσματικότητα και πλείστα οφέλη.

Χάρη στην AIM ωστόσο, είναι στο χέρι μας να απλουστεύσουμε την καθημερινότητά μας επιλέγοντας έξυπνες λύσεις που συνδυάζουν πλεονεκτήματα, χωρίς διλήμματα!

Aim: Ένα προϊόν, διπλή αποτελεσματικότητα

Η νέα ΑΙΜ White Now Sensitive μας προσφέρει τη δυνατότητα της έξυπνης επιλογής καθώς είναι η πρώτη μας οδοντόκρεμα για άμεσα λευκότερο χαμόγελο* που βοηθά παράλληλα στην ανακούφιση από την ευαισθησία**

Με τη νέα ΑΙΜ White Now Sensitive δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ ενός άμεσα λευκότερου χαμόγελου και ανακούφισης από την ευαισθησία.

Εάν λοιπόν αναζητάτε ένα και μοναδικό προϊόν, διπλά αποτελεσματικό, δοκιμάστε τη νέα πρόταση της ΑΙΜ για ολοκληρωμένη φροντίδα που δίνει τέλος στα διλήμματα.

Η ήπια σύνθεση της AIM White Now Sensitive συνδυάζει δύο κλινικά αποδεδειγμένες τεχνολογίες για 3 φορές λευκότερο χαμόγελο άμεσα * που βοηθά παράλληλα στην ανακούφιση από την ευαισθησία σε 30 δευτερόλεπτα**. Πρόκειται για τη White-Correct Technology που φέρνει την επιστήμη του make up στο χαμόγελό σας* και την ActivRelief Technology που περιλαμβάνει ένα σύμπλεγμα μεταλλικών στοιχείων που βοηθούν στην ανακούφιση από την ευαισθησία**.

*Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό. Βασισμένο σε κλινική μελέτη σε σύγκριση με χρήση Aim White Now οδοντόκρεμας.

**Για να βοηθήσετε στην ανακούφιση από την ευαισθησία, μετά το βούρτσισμα, βάλτε μια μικρή ποσότητα στην άκρη του δαχτύλου σας και κάνετε απαλό μασάζ στο δόντι για 30 δευτερόλεπτα.