Ένα λαμπερό χαμόγελο με λευκά δόντια είναι σίγουρα ακαταμάχητο, δείγμα καλής στοματικής υγιεινής και απόδειξη σωστής φροντίδας. Η κατάλληλη φροντίδα ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση ιδιαίτερα για όσους ανήκουν στην ομάδα των ανθρώπων με ευαισθησία στα δόντια.

Είναι αλήθεια δύσκολο να διατηρήσετε την καλή σας διάθεση εάν η ευαισθησία των δοντιών δεν σας αφήνει να απολαύσετε ορισμένες αγαπημένες τροφές – είτε πολύ ζεστές είτε πολύ κρύες. Εάν λόγου χάρη μπροστά σε ένα λαχταριστό παγωτό ή μια ζεστή σοκολάτα εσείς διστάζετε να δοκιμάσετε έστω και λίγο, γιατί ξέρετε τι θα επακολουθήσει.

Παράλληλα με την ευαισθησία των δοντιών συχνά συνυπάρχει και το ζήτημα του χρωματισμού τους το λεγόμενο κιτρίνισμα. Ένα διπλό πρόβλημα των δοντιών που ζητάει επιτακτικά λύση προκειμένου να μπορούμε να χαμογελάμε άφοβα!

Σε ό,τι αφορά το ενοχλητικό κιτρίνισμα των δοντιών η διατροφή αποτελεί ένα από τα πράγματα που πρέπει να προσέξουμε μια και είναι γεμάτη με συστατικά που προκαλούν χρωματισμό των δοντιών (καφές, τσάι, κόκκινο κρασί, κόκκινες σάλτσες, βαλσαμικό ξίδι). Επιπλέον, τα δόντια κιτρινίζουν με τον καιρό ενώ κηλίδες σχηματίζονται και από τη χρήση ορισμένων φαρμάκων (π.χ., αντιβιοτικά, αντισταμινικά). Όσο για το τσιγάρο αποτελεί μεγάλο εχθρό των λευκών δοντιών.

Το μυστικό για να φροντίζουμε σωστά τη στοματική μας υγιεινή είναι η φροντίδα του τρόπου ζωής μας καθώς και η επιλογή των κατάλληλων μέσων στοματικής υγιεινής. Σε ό,τι αφορά τον τρόπο ζωής είναι καίριας σημασίας η προσεγμένη διατροφή καθώς και η αποφυγή συνηθειών όπως το κάπνισμα που βλάπτουν συνολικά την υγεία. Αναφορικά με την επιλογή των κατάλληλων μέσων για την φροντίδα της στοματικής υγιεινής σε αυτά ανήκουν ο τακτικός καθαρισμός, το βούρτσισμα των δοντιών, η χρήση του οδοντικού νήματος, η εφαρμογή του στοματικού διαλύματος που αποτρέπει τη συσσώρευση πλάκας, αλλά και η χρήση της κατάλληλης οδοντόκρεμας.

Διπλή λύση από την Aim

Η νέα ΑΙΜ White Now Sensitive είναι η πρώτη μας οδοντόκρεμα για άμεσα λευκότερο χαμόγελο* που βοηθά παράλληλα στην ανακούφιση από την ευαισθησία**

Χάρη στη συνδυαστική της δράση, δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ ενός άμεσα λευκότερου χαμόγελου και ανακούφισης από την ευαισθησία.

Η ήπια σύνθεση της AIM White Now Sensitive συνδυάζει δύο κλινικά αποδεδειγμένες τεχνολογίες για 3 φορές λευκότερο χαμόγελο άμεσα * που βοηθά παράλληλα στην ανακούφιση από την ευαισθησία σε 30 δευτερόλεπτα**. Πρόκειται για τη White-Correct Technology που φέρνει την επιστήμη του make up στο χαμόγελό μας* και την ActivRelief Technology που περιλαμβάνει ένα σύμπλεγμα μεταλλικών στοιχείων που βοηθούν στην ανακούφιση από την ευαισθησία**.

*Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό. Βασισμένο σε κλινική μελέτη σε σύγκριση με χρήση Aim White Now οδοντόκρεμας.

**Για να βοηθήσετε στην ανακούφιση από την ευαισθησία, μετά το βούρτσισμα, βάλτε μια μικρή ποσότητα στην άκρη του δαχτύλου σας και κάνετε απαλό μασάζ στο δόντι για 30 δευτερόλεπτα.