Το πλατύ ειλικρινές χαμόγελο, αυτό που τα χείλη ανοίγουν και τα δόντια μας φαίνονται, αποπνέει αυτοπεποίθηση, θετική ενέργεια και φιλική διάθεση. Ένα τέτοιο αυθεντικό χαμόγελο όπου μαζί με το στόμα γελούν και τα μάτια μας, έχει τη δύναμη να βελτιώσει τη διάθεσή μας γιατί δείχνει γνήσιο ενθουσιασμό και αισιοδοξία.

Οι έρευνες μάλιστα αποκαλύπτουν ότι όταν η διάθεσή μας είναι πεσμένη, τότε ακόμη και αν πιεστούμε να χαμογελάσουμε, μέσα σε λίγα λεπτά θα νιώθουμε ήδη λίγο πιο χαρούμενοι και το χαμόγελό μας θα έχει ήδη εξελιχθεί από βεβιασμένο και αμήχανο και σε γνήσιο και ενθουσιώδες. Η έρευνα αποκαλύπτει ότι οι εκφράσεις του προσώπου μπορούν να επηρεάσουν τη διάθεσή μας και το χαμόγελο αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Ένα πλατύ χαμόγελο μπορεί να μειώσει το άγχος, να δράσει ευεργετικά στο ανοσοποιητικό σύστημα και την καρδιαγγειακή υγεία. Αποτελεί το πιο «φυσικό φάρμακο» που ενισχύει τα ψυχικά μας αποθέματα, μας καθιστά πιο ανθεκτικούς στον πόνο και βελτιώνει τάχιστα τη διάθεσή μας.

Το χαμόγελό μας είναι το αδιαμφισβήτητο μέσο για να νιώσουμε ευχάριστα, να φλερτάρουμε και να γοητεύσουμε. Επομένως είναι σημαντικό να το διατηρούμε υγιές, φροντίζοντας τα δόντια μας και την κατάσταση των ούλων μας.

Προβλήματα όπως η ευαισθησία των ούλων ή το χρώμα των δοντιών δεν πρέπει να κάνουν τα χείλη μας να κλείνουν ερμητικά, αλλά να αντιμετωπίζονται και να επιτρέπουν το χαμόγελό μας να λάμψει!

Η AIM φροντίζει για εμάς

Η νέα ΑΙΜ White Now Sensitive είναι η πρώτη μας οδοντόκρεμα για άμεσα λευκότερο χαμόγελο* που βοηθά παράλληλα στην ανακούφιση από την ευαισθησία**

Αποδεικνύεται αποτελεσματική τόσο χάρη στην ήπια σύνθεσή της όσο και χάρη στη δυνατότητά μας να την εφαρμόσουμε απαλά με την άκρη του δακτύλου μας στα δόντια.

Έτσι λοιπόν δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ ενός άμεσα λευκότερου χαμόγελου και ανακούφισης από την ευαισθησία!

Η ήπια σύνθεση της AIM White Now Sensitive συνδυάζει δύο κλινικά αποδεδειγμένες τεχνολογίες για 3 φορές λευκότερο χαμόγελο άμεσα * που βοηθά παράλληλα στην ανακούφιση από την ευαισθησία σε 30 δευτερόλεπτα**. Πρόκειται για τη White-Correct Technology που φέρνει την επιστήμη του make up στο χαμόγελό σας* και την ActivRelief Technology που περιλαμβάνει ένα σύμπλεγμα μεταλλικών στοιχείων που βοηθούν στην ανακούφιση από την ευαισθησία**.

*Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό. Βασισμένο σε κλινική μελέτη σε σύγκριση με χρήση Aim White Now οδοντόκρεμας.

**Για να βοηθήσετε στην ανακούφιση από την ευαισθησία, μετά το βούρτσισμα, βάλτε μια μικρή ποσότητα στην άκρη του δαχτύλου σας και κάνετε απαλό μασάζ στο δόντι για 30 δευτερόλεπτα.