Τι βλέπουμε στ’ αλήθεια όταν χαμογελάμε στον καθρέφτη; Ελέγχουμε αν το χαμόγελό μας είναι αρκετά λαμπερό; Πλησιάζουμε να δούμε αν συμβαίνει κάτι με εκείνο το δόντι που μας «ενόχλησε» όταν ήπιαμε κρύο νερό;

Η απάντηση μπορεί να περιλαμβάνει μία ή και όλες τις παραπάνω εκδοχές, είτε πολλές ακόμα. Πόσοι όμως γνωρίζουν ότι, όταν χαμογελάμε στον καθρέφτη, ένας άλλος καθρέφτης μας «επιστρέφεται», μια αντανάκλαση που αποκαλύπτει πολύ περισσότερα από τη στοματική μόνο υγεία. Οι ειδικοί εξηγούν ότι η κατάσταση των δοντιών και των ούλων αποκαλύπτει πολλά και για τη γενικότερη κατάσταση της υγείας μας καθώς και τα τυχόν νοσήματα που μπορεί να μας απειλούν.
Επιπλέον η ικανότητά μας να χαμογελάμε αντανακλά την καλή μας διάθεση και την αισιόδοξη στάση ζωής. Επιθυμούμε λοιπόν, τίποτα να μην εμποδίζει το χαμόγελό μας και την αγάπη μας για τη ζωή. Ακόμη και αυτό το λαχταριστό παγωτό ή η γρανίτα που θέλουμε να δοκιμάζουμε περιστασιακά, γιατί η ζωή με απαγορεύσεις είναι άχαρη και σβήνει το χαμόγελο από τα χείλη μας!

Μην ξεχνάτε ότι η σωστή φροντίδα των δοντιών δεν σταματά στο 24ωρο και ότι το χαμόγελο στον καθρέφτη δεν χρειάζεται κόπο για να φαίνεται υγιές και λαμπερό ταυτόχρονα.

Υπάρχει μια πολύ πιο απλή και άμεση λύση που διασφαλίζει ότι έχουμε το πιο λευκό μας χαμόγελο και δόντια χωρίς ευαισθησία που μας επιτρέπουν να απολαμβάνουμε τη ζωή.

Η μάρκα που εμπιστευόμαστε έχει πλέον τη συνταγή της επιτυχίας.

Με την ΑΙΜ White Now Sensitive ξεχάστε τα διλήμματα «λάμψη ή υγιής όψη», την επιλογή μεταξύ ενός άμεσα λευκότερου χαμόγελου* και ανακούφισης από την ευαισθησία**.
Η ήπια σύνθεση της AIM White Now Sensitive συνδυάζει δύο κλινικά αποδεδειγμένες τεχνολογίες για τρεις φορές λευκότερο χαμόγελο και ανακούφιση από την ευαισθησία σε 30 δευτερόλεπτα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για:

• τη White-Correct Technology που φέρνει την επιστήμη του make up στο χαμόγελό σας
• την ActivRelief Technology που περιλαμβάνει ένα σύμπλεγμα μεταλλικών στοιχείων που βοηθούν στην ανακούφιση από την ευαισθησία**.

Η AIM White Now Sensitive αποδεικνύεται αποτελεσματική και για τα πλέον ευαίσθητα δόντια, τόσο χάρη στην ήπια σύνθεσή της όσο και χάρη στη δυνατότητά μας να την εφαρμόσουμε απαλά με την άκρη του δακτύλου μας στα δόντια.

*Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό. Βασισμένο σε κλινική μελέτη σε σύγκριση με χρήση Aim White Now οδοντόκρεμας.

**Για να βοηθήσετε στην ανακούφιση από την ευαισθησία, μετά το βούρτσισμα, βάλτε μια μικρή ποσότητα στην άκρη του δαχτύλου σας και κάνετε απαλό μασάζ στο δόντι για 30 δευτερόλεπτα.