Πρώτο στη λίστα με όλα όσα πρέπει να προσέξει κάθε γυναίκα σε αυτή την τόσο ευαίσθητη περίοδο της ζωής της, είναι η ποιότητα και η ποσότητα του νερού που πίνει. Ας μην ξεχνάμε  άλλωστε ότι οι ανάγκες σε νερό αυξάνονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, καθώς είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη του εμβρύου και την υγεία της μητέρας.

Σύμφωνα μάλιστα με τα διαθέσιμα ερευνητικά στοιχεία η ανεπαρκής ενυδάτωση της εγκύου μπορεί να έχει επιπτώσεις στην υγεία του εμβρύου. Υπολογίζεται ότι στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μία γυναίκα χρειάζεται καθημερινά 9-11 ποτήρια νερό, αν και ο ακριβής αριθμός εξαρτάται από το μέγεθος του σώματος και τη σωματική δραστηριότητα.

Το νερό αποτελεί τον πολύτιμο μεταφορέα όλων των θρεπτικών συστατικών που έχει ανάγκη το έμβρυο για την ομαλή ανάπτυξή του. Με τη βοήθεια του νερου το σώμα της εγκύου απορροφά τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και τα διοχευτεύει στο μωρό μέσω του πλακούντα.

Όλα ξεκινούν με το νερό! Καθώς λοιπόν η γυναίκα ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο ένα μικρό θαύμα, μπορεί να στραφεί σε ένα ακόμη θαύμα της φύσης ώστε να φροντίσει την σωστή ενυδάτωση του οργανισμού της. Μπορεί να στραφεί στο AQUA Carpatica και να απολαύσει την αγνή, κρυστάλλινη γεύση του που  θεωρείται «ένα θαύμα της παρθένας φύσης».

Το AQUA Carpatica ανακαλύφτηκε το 2000 μέσα στα δάση των Καρπαθίων, εξερευνήθηκε και αναλύθηκε σαν σύσταση για 10 ολόκληρα χρόνια, ενώ ξεκίνησε να εμφιαλώνεται το 2010. Αποτελεί το μόνο νερό στον κόσμο με μηδέν νιτρικά (ανθρακούχο) ή σχεδόν μηδενικά νιτρικά (απλό), γεγονός που το καθιστά ιδανικό για βρέφη, νήπια, εγκυμονούσες και θηλάζουσες μητέρες.

Τα νιτρικά θεωρούνται ιδιαίτερα βλαβερά για τις έγκυες, τα νήπια και τα μικρά παιδιά. Γνωστά και ως αζωτούχα λιπάσματα εισχωρούν στον υδροφόρο ορίζοντα επιβαρύνοντας χημικά την σύνθεση των υπόγειων υδάτων και πόρων, με αποτέλεσμα να καθιστούν επισφαλή την ποιότητα του νερού που πίνουμε. Γι΄αυτό και είναι ζωτικής σημασίας η επιλογή νερού χωρίς ή με ελάχιστα νιτρικά.

To AQUA Carpatica είναι μοναδικό στο είδος του και αποτελεί ιδανική επιλογή για παιδιά και εγκύους, αλλά και μια ουσιαστική λύση για όσους προσέχουν την υγεία τους. Είναι φυσικά αγνό, ιδανικό για μωρά, νήπια, μέλλουσες μητέρες αλλά και για όποιον επιθυμεί έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Συνδυάζει μοναδικά τη γεύση με την απόλαυση.

Τα νερά του AQUA Carpatica αναβλύζουν στην πηγή μετά από μια μακρόχρονη υπόγεια γεωλογική διαδρομή των υδάτων με φιλτράρισμα και εμπλουτισμό σε μεταλλικά στοιχεία:

-Το Ανθρακούχο έχει παντελή έλλειψη Νιτρικών και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό σχεδόν μηδενικά Νιτρικά (0,6 mgr/L)
-Έχουν ισορροπημένη περιεκτικότητα σε πλούσια μεταλλικά στοιχεία (φυσικοί ηλεκτρολύτες)
-Έχουν υψηλό pH (7,94 – για το φυσικό μεταλλικό νερό)
-Έχουν πολύ μικρή περιεκτικότητα σε νάτριο
-Είναι πλούσια σε διττανθρακικἀ άλατα
-Εμφιαλώνονται στην πηγή, σε αυστηρά προστατευόμενες περιοχές, εκεί οπού απαγορεύεται η προσέλευση και κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα

Επιλέγοντας AQUA Carpatica νιώθουμε σίγουροι ότι κάνουμε κάτι σωστό για την υγεία μας και για την υγεία του μωρού που θα έρθει στον κόσμο.