Για κάθε μας αναζήτηση που αφορά την φροντίδα της ομορφιάς με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και απόλυτη διακριτικότητα ο προορισμός μας είναι το The Medical Beauty Center. Εκεί όπου η εξωτερική ομορφιά συναντά την εσωτερική σε ένα σύνολο θεραπειών και υπηρεσιών, που στοχεύουν στην αισθητική ισορροπία, την ευεξία και στην απόλυτα εξατομικευμένη προσέγγιση.

Το The Medical Beauty Center, από την εκκίνηση της λειτουργίας του πρωτοπορεί σε ζητήματα νέων χειρουργικών τεχνικών, θεραπειών και μηχανημάτων, τα οποία βασίζονται στα πιο σύγχρονα επιτεύγματα της ιατρικής επιστήμης και τεχνολογίας.

Είναι το πρώτο ιατρικό κέντρο στην Ελλάδα που διαθέτει τρισδιάστατο προσομοιωτή για το πρόσωπο και το σώμα. Με τον πρωτοποριακό εξοπλισμό του VECTRA 3D προσομοιωτή μπορούμε πλέον να έχουμε εικόνα για το αισθητικό αποτέλεσμα πριν ξεκινήσουμε την θεραπεία εκλογής μας.

Ο προσομοιωτής simulator δημιουργεί σε τρισδιάστατη ψηφιακή εικόνα το τώρα (πρόσωπο, στήθος, σώμα) και ανάλογα με τις ανάγκες, προτείνει θεραπείες και προβάλλει πάλι σε τρισδιάστατη εικόνα το τελικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για μία Τεχνολογική Επανάσταση στην υπηρεσία της ομορφιάς.

Οι θεραπείες

Ποιες θεραπείες μπορούμε να κάνουμε στο The Medical Beauty Center; Ας δούμε αρχικά αυτές που ξεχωρίζουν:

– Η αναίμακτη θεραπεία υπερήχων HiFu, για σύσφιξη, ανόρθωση και δημιουργία
περιγράμματος του προσώπου, με ανώδυνο τρόπο, με μία μόνο συνεδρία. Συγκεκριμένα σημειώνονται θεαματικά αποτελέσματα σε βραχίονες και μηρούς.
– Η κρυολιπόλυση CLATUU, με μία μόνο συνεδρία μείωση τοπικού λίπους έως και 40%
Αποτρίχωση με δύο διαφορετικά μηχανήματα LASER, ανάλογα με τον τύπο δέρματος με ανώδυνη εφαρμογή. Αλεξανδρίτης CANDELLA και SOPRANO ICE PLATINUM/FDA Approved.
– Θεραπείες αντιμετώπισης ευρειαγγειών, δυσχρωμιών, αγγειακών δυσπλασιών και κόκκινων ουλών με το μοναδικό CANDELLA VBEAM LASER/FDA Approved.
– Θεραπείες για τις ραγάδες, την κυτταρίτιδα και τη σύσφιξη του σώματος με ραδιοσυχνότητες, μαγνητικό πεδίο και VACUM.
Θεραπείες FRACTIONAL για ανάπλαση και αναδόμηση του δέρματος με τρία διαφορετικά μηχανήματα LASER, ανάλογα με τις ανάγκες, όλα FDA Approved.

Στο εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο θα βρούμε επίσης τις δημοφιλέστερες ενέσιμες θεραπείες προσώπου, όπως θεραπείες βοτουλινικής τοξίνης (botox/dysport), fillers υαλουρονικού οξέους, μεσοθεραπείες, skin boosters, αντιγηραντικές θεραπείες και θεραπείες λιποδιάλυσης, που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Ξεχωριστή θέση στις επεμβατικές θεραπείες προσώπου κατέχει η βλεφαροπλαστική, το lifting προσώπου και η ρινοπλαστική.

Στις επεμβατικές θεραπείες σώματος, ξεχωρίζουν η αυξητική στήθους, η ανόρθωση στήθους, η μειωτική στήθους, η λιποαναρρόφηση και η λιπομεταφορά.

Premium Aesthetics Experience

«Η ειλικρίνεια, η εμπιστοσύνη και η διακριτικότητα αποτελούν βασικές αρχές της λειτουργίας του Premium Aesthetics Experience» εξηγεί ο επικεφαλής του κέντρου, πλαστικός χειρουργός Νικόλαος Μανωλουδάκης MD, MSc, και συνεχίζει: «Στόχος του κέντρου είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής του ατόμου, η σωματική και ψυχική του υγεία και η τόνωση της αυτοπεποίθησής του. Επιδιώκουμε την επίτευξη της βέλτιστης ισορροπίας μεταξύ του ιατρικά εφικτού και του αισθητικά επιθυμητού».

Η φιλοσοφία του The Medical Beauty Center αφορά την απόλυτα εξατομικευμένη προσέγγιση. Η έμπειρη ομάδα του ιατρικού κέντρου αντιμετωπίζει τις ανάγκες μας με το υψηλότερο επίπεδο ιατρικής εξειδίκευσης, τον μέγιστο επαγγελματισμό και με απόλυτη διακριτικότητα.

info  
Ασκληπιού 38 & Παλαμηδίου, Πειραιάς, 185 43, (+30) 214 40 21 010
info@medicalbeauty.center
Facebook @medicalbeautycenter.gr | Instagram @themedicalbeautycenter