«Η αντιγήρανση δεν είναι απλά η χρήση ενός καλλυντικού ή η εφαρμογή μίας θεραπείας ή μιας χειρουργικής πράξης», έχει πει ο Lucian Ion, ένας από τους πλέον περιζήτητους πλαστικούς χειρουργούς στην Αγγλία, με έδρα τη Wimpole Street στην καρδιά του Λονδίνου.

Οι σημαντικότεροι πλαστικοί χειρουργοί της εποχής μας, αναφέρουν ότι αυτά που έχουμε πλέον τη δυνατότητα να κάνουμε, ακολουθώντας, για παράδειγμα, ενδεδειγμένες ιατρικές θεραπείες και πρωτόκολλα, καθώς και εξατομικευμένες οδηγίες καθημερινότητας και επιλέγοντας στοχευμένα προϊόντα περιποίησης του δέρματος, μπορούν να βελτιώσουν όχι μόνο την εικόνα μας, αλλά και τη ζωή μας.

Αυτά ακριβώς πιστεύει και ο Νίκος Μεταξωτός, πλαστικός χειρουργός, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, δημιουργός της SYMMETRIA και εξηγεί: «Η γνώση μας για τη διαδικασία γήρανσης του DNA στο κάθε άτομο, μας βοηθά πλέον να προτείνουμε εξειδικευμένες λύσεις για τη διατήρηση της νεανικότητας του. Με σύμμαχό μας την τεχνολογία, μπορούμε να σχεδιάζουμε ιατρικά θεραπευτικά πρωτόκολλα, που προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αντιγήρανση του προσώπου και του σώματος. Η εξέλιξη δε στον χώρο των δραστικών συστατικών και η ανάπτυξη προϊόντων περιποίησης με περισσότερο επιστημονική κατεύθυνση, συμπληρώνουν και επαυξάνουν τα αποτελέσματα των θεραπειών αυτών, επεμβατικών ή μη».

Από τη θεωρία στην πράξη

Με βάση τα νέα αυτά δεδομένα και, η SYMMETRIA περνά στην επόμενη φάση της ομορφιάς σχεδιάζοντας με την Dr.Age ένα φιλόδοξο project: Τα Prime Age DNA Programs, καινοτόμα προγράμματα αντιγήρανσης, ανανέωσης και ευεξίας που συνδυάζουν τις θεραπείες με τον τρόπο ζωής αλλά και το DNA σας! Αυτό σημαίνει λιγότερη κούραση, μεγαλύτερες αντοχές, περισσότερη ενέργεια και ένα πρόσωπο πιο νεανικό, ένα σώμα πιο υγιές, με μια κουβέντα, την καλύτερη εκδοχή της εικόνας σας!

Σε συνεργασία με τον Όμιλο Βιοϊατρική, μία εξειδικευμένη ομάδα γιατρών και διατροφολόγων, μελετά την επίδραση του γενετικού σας κώδικα στον τρόπο που αποτυπώνονται τα σημάδια γήρανσης στο πρόσωπο και το σώμα σας όπως και τις επιδράσεις του σύγχρονου lifestyle στην καθημερινότητά σας – παράγοντες που καθορίζουν την υγεία, τη μακροζωία και την εικόνα σας.

Η ομάδα της SYMMETRIA που συντονίζει το project, αφού λάβει το ιατρικό ιστορικό σας, καθορίζει με εξειδικευμένες εξετάσεις (Skin DNA, Polygenic Risk Factor, Nutrigenetics, Metabolomics, Oxidative Stress, Food Intolerance, PRS Genetic BMI) τις πραγματικές ανάγκες του οργανισμού.

Έχοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων η ομάδα -οι υπηρεσίες που έχει σχεδιάσει η SYMMETRIA μπορούν να εφαρμοστούν από συνεργάτες γιατρούς και συνεργαζόμενους ιατρικούς χώρους- μπορεί να σας προτείνει τα κατάλληλα συμπληρώματα και βιταμίνες τα οποία, συνδυαστικά με εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής και θεραπευτικά πρωτόκολλα θα θωρακίσουν την υγεία σας και σε σύντομο χρόνο θα σας προσφέρουν άμεσα ορατά αποτελέσματα, στο πρόσωπο και στο σώμα και το πιο σημαντικό, καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η εξέλιξη της ομορφιάς σε 4 απλά βήματα

Σας φαίνεται περίπλοκο; Κι όμως, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι μόλις 4 βήματα, τα περισσότερα από τα οποία δεν θα σας στερήσουν την… άνεση του σπιτιού σας!

Η αρχική συνεδρία ενός Prime Age DNA Program, γίνεται on-line -μέσω πλατφόρμας και 3D απεικόνισης του προσώπου- οι εξετάσεις αίματος που απαιτούνται πραγματοποιούνται στο χώρο σας, η ανάλυση και ο σχεδιασμός του θεραπευτικού πρωτοκόλλου γίνονται και πάλι on-line και μόνο για την εφαρμογή των θεραπειών και των προϊόντων περιποίησης, που βασίζονται στα πρωτόκολλα της Dr.Age θα χρειαστεί να μετακινηθείτε.

Με το πρωτοποριακό αυτό σύστημα το όφελος είναι διπλό: όχι μόνο επιτρέπει στον γιατρό μια καλύτερη και πιο στοχευμένη προσέγγιση στην αντιγήρανση αλλά σας προσφέρει τη δυνατότητα να έχετε το δικό σας εξατομικευμένο πρόγραμμα ομορφιάς και ευεξίας σε πολύ λογικό κόστος!