Η νέα κίνηση υγείας και ομορφιάς από την Dr.Age είναι το πρωτοποριακό Hyaluronic Acid H2O Facial Spray.

Η πρωτοπορία σε αυτό το προϊόν έγκειται στο ότι δεν είναι σε μορφή κρέμας, που έχουμε όλοι συνηθίσει, αλλά σε μορφή σπρέι, άρα πιο πρακτικό και εύκολο στη χρήση, χωρίς να λερώνει τα χέρια. Αρκεί να κρατήσετε το σπρέι λίγα εκατοστά μακριά από το πρόσωπό σας, να κλείσετε τα μάτια και να ψεκάσετε.

PSCHHT, η νέα κίνηση ομορφιάς

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Hyaluronic Acid H2O Facial Spray σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, όσο συχνά θέλετε και όποτε νιώθετε την ανάγκη να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας. Το πρωί που φεύγετε βιαστικά για τη δουλειά και δεν έχετε χρόνο να περιποιηθείτε το πρόσωπό σας, όση ώρα είστε με το αυτοκίνητο κολλημένοι στην κίνηση, πριν από ένα meeting (ακόμη κι αν γίνεται μέσω zoom), στην παραλία ή στη βραδινή σας έξοδο αν θέλετε να «ξυπνήσετε» το δέρμα σας.

PSCHHT στο γυμναστήριο
Aν γυμνάζεστε τακτικά, τότε είναι το απαραίτητο προϊόν που πρέπει να έχετε στην τσάντα σας. Καθώς το δέρμα μας αφυδατώνεται στη διάρκεια της γυμναστικής και όσο νερό και αν πιούμε, χρειάζεται χρόνος μέχρι να φτάσει στο δέρμα, αρκεί ένα PSCHHT πριν, στη διάρκεια και μετά την προπόνησή μας, για άμεση ενυδάτωση.

PSCHHT για νέους γονείς


«Το Hyaluronic Acid H2O Facial Spray μπορεί να αποτελέσει μία νέα συνήθεια ακόμη και για τους νέους γονείς, που χρειάζεται να ξυπνήσουν μέσα στο βράδυ για να ταΐσουν το μωρό τους και δεν έχουν χρόνο να ρίξουν νερό στο πρόσωπό τους», μας αναφέρει χαρακτηριστικά η Ρεγγίνα Κουρή, δημιουργός του concept store για μωρά και νέους γονείς, The Wonder Room.

Γιατί, όμως, γίνεται τόσος λόγος για το υαλουρoνικό οξύ; Το υαλουρoνικό οξύ είναι ένας πολυσακχαρίτης που αποτελεί φυσικό δομικό συστατικό του οργανισμού μας. Βρίσκεται στους συνδετικούς ιστούς του σώματος και στην επιδερμίδα και έχει την εξαιρετική ιδιότητα να συγκρατεί μόρια νερού μέχρι και 1000 φορές το δικό του βάρος. Έτσι, χαρίζει στο δέρμα όγκο, ελαστικότητα και ομοιόμορφη εμφάνιση.

Clean Beauty, η νέα διεθνής τάση

Η Dr. Age ακολουθεί την διεθνή τάση, Clean Beauty, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη των πιο συνειδητών καταναλωτών, οι οποίοι αναζητούν καθαρά συστατικά στα προϊόντα που χρησιμοποιούν και επιθυμούν να αποφεύγουν ορισμένες χημικές ουσίες και πιθανούς ερεθιστικούς παράγοντες.

Για την Dr. Age αυτό υπήρχε εξαρχής ως στόχος. «Ενώ εργαζόμασταν πάνω τις φόρμουλες της Dr.Age, η ιδέα δεν ήταν απλώς να αποφύγουμε τα «βλαβερά» συστατικά», αναφέρει η πλαστικός χειρουργός Dr. Angelica Kavouni-Ion, MD, PhD «Πρωταρχικός μας στόχος ήταν η αποτελεσματικότητα. Αφού ορίσαμε τα πρότυπα απόδοσης των προϊόντων, η πρόκληση ήταν να επιτύχουμε αυτά τα αποτελέσματα με καθαρά υλικά. Η διαδικασία αφορούσε περισσότερο την προσθήκη καθαρών συστατικών και όχι απλώς την εξάλειψη των βλαβερών».

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα προϊόντα περιποίησης της Dr. Age δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα, είναι δερματολογικά ελεγμένα, δεν περιέχουν parabens και σχεδόν όλα είναι vegan, κάτι που εκτιμούν ιδιαίτερα όχι μόνο οι καταναλωτές, αλλά και οι δερματολόγοι και πλαστικοί χειρουργοί που τα προτείνουν διεθνώς.