H Dr. Age προτείνει μία νέα φιλοσοφία στην περιποίηση του δέρματος και συμβουλεύει: «Καθαρίστε το πρόσωπό σας τώρα». Η υγεία του δέρματος δεν αφορά μόνο την ομορφιά. Απαιτεί τον επιμελή καθαρισμό του δέρματος του προσώπου από όλες τις εξωτερικούς παράγοντες.

Το Dr. Age SOS Pure Face είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε αυτή την εποχή, τρία προϊόντα περιποίησης σε μία συσκευασία και σε ειδική τιμή:

  • Dr. Age Bi-Phase Skin Purifier
  • Dr. Age Micro-Dermabrasion Soft Face
  • Dr. Age Activated Charcoal Face Mask (10 τεμ.)

Bi-Phase Skin Purifier
Καθαριστικό προσώπου διπλής φάσης, που αφαιρεί το μακιγιάζ και τους ρύπους από την επιδερμίδα, προσφέροντάς της ταυτόχρονα ενυδάτωση. Είναι αρκετά αποτελεσματικό ώστε να απομακρύνει ακόμη και το αδιάβροχο μακιγιάζ, αλλά εξαιρετικά απαλό για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Micro-Dermabrasion Soft Face Peel
Βαθύς καθαρισμός μέσω μίας ήπιας απολέπισης του προσώπου. Ο συνδυασμός των δραστικών συστατικών του, βελτιώνει την υφή και τη θαμπή όψη της επιδερμίδας, συμβάλλει στον καθαρισμό της, χαρίζοντας φωτεινότητα και επιπλέον λάμψη. Περιέχει περλίτη, ένα φυσικό ορυκτό που ενεργοποιεί τη διαδικασία της απολέπισης του δέρματος και εκχύλισμα aloe vera, γνωστό για τις ενυδατικές και καταπραϋντικές του ικανότητες.

Activated Charcoal Face Mask (10 τεμ.)
Μία μάσκα προσώπου που βασίζεται σε δύο ενεργά συστατικά: τον ενεργό άνθρακα και τις δραστικές μορφές οξυγόνου (Non ROS Oxygen Carrier). Βοηθάει στην απορρόφηση τοξικών ουσιών, τον καθαρισμό και την αντιγήρανση του δέρματος, καθώς συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου, την αυξημένη μεταβολική δραστηριότητα και την αναγέννηση των κυττάρων. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος.

Όλα τα προϊόντα περιποίησης Dr. Age δεν δοκιμάζονται σε ζώα, δεν περιέχουν τίποτα ζωικό και κατασκευάζονται χωρίς ορυκτέλαιο, παράγωγα πετρελαίου και parabens.