Ερώτηση:

Γεια σας. Πριν 2 μήνες είχα τρομερούς πονοκεφάλους σε καθημερινή βάση. Αυτό με τρόμαξε πολύ. Έκανα μαγνητική η οποία βγήκε φυσιολογική.Οι πονοκέφαλοι πέρασαν τελικά και με πιάνουν σπανίως πια. Εδώ και ενάμιση μήνα όμως, νιώθω μια ατονία και υπνηλία καθημερινά. Έκανα εξέταση αίματος η οποία έδειξε σάκχαρο νηστείας 130 ,η καμπύλη έδειξε 2 ώρες μετά τη λήψη 70 ml γλυκόζης 260 σάκχαρο. Επίσης η βιταμινη D3 ήταν στο 21. Η γιατρός μου είπε ότι μάλλον αυτή η ατονία είναι ψυχοσωματική και παίρνω αγωγή με ladose. Εσείς γιατρέ θεωρείτε ότι η έλλειψη βιταμίνης D3 και το υψηλό σάχκαρο μπορούν να με κάνουν να νιώθω αυτήν την ατονία και υπνηλία σε καθημερινή βάση; Έχω κάνει αρκετές εξετάσεις όπως  υπέρηχο άνω κοιλιάς και γυναικολογικό ,γαστροσκοπηση, μαγνητική  και ήταν καλές. Ευχαριστώ πολύ.

Ο κύριος Στυλιανός Δωρής, Νευρολόγος, Διευθυντής Α’ Νευρολογικής Κλινικής  Metropolitan Hospital (μέλος του Hellenic Healthcare Group) απαντά:

Καλημέρα, η χορήγηση Ladose στην περίπτωση σας μου αρέσει και θα το κρατούσα. Ωστόσο θα πρέπει να επισκεφθείτε έναν διαβητολόγο για να ρυθμίσετε το σάκχαρο σας. Εάν μείνετε χωρίς θεραπεία θα σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε βάθος χρόνου.