Του Στράτου Λούβαρη

Ηλεκτροπληξία φαίνεται ότι υπέστη το δέκα ετών αγόρι, που εντοπίστηκε νεκρό το πρωί της Τετάρτης, σε αρδευτικό κανάλι, στην Ηράκλεια Σερρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του ανήλικου, διαπιστώθηκαν ευρήματα ηλεκτροπληξίας και πνιγμού.

Όλα έγιναν όταν ο δεκάχρονος έπαιζε στον οικισμό το πρωί της Τετάρτης και λίγο πριν τις 12 βρέθηκε μέσα στο κανάλι. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στην επιχείρηση συμμετείχαν και εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα. Ο 10χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ηράκλειας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μετά το περιστατικό οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη της μητέρας του ανήλικου για έκθεση σε κίνδυνο, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή. Παράλληλα, συνελήφθη η 43χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού που φέρεται να προχωρούσε σε ρευματοκλοπή, περνώντας καλώδιο μέσα από το νερό.

Ειδήσεις σήμερα

Παράταση δωρεάν εξετάσεων του «Προλαμβάνω» για 4 χρόνια – Όσα ανακοινώθηκαν στο συνέδριο του ygeiamou

Άδωνις Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση έχει ενισχύσει με €700 εκατ. σε 7 χρόνια τις δαπάνες για φάρμακα

Ειρήνη Αγαπηδάκη: H κλιματική κρίση είναι θέμα παγκόσμιας υγείας