Με ένα κάταγμα στον σπόνδυλο Τh9 «πλήρωσε» η 32χρονη Μαριάνα Μπαρούτκινα από τη Ρωσία την προσπάθειά της να λάβει μέρος στο Nicki Minaj stiletto challenge που έχει γίνει viral στα social media.

Η – επίκινδυνη όπως αποδείχθηκε – πρόκληση βασίζεται πάνω σε μια πόζα που πήρε η Αμερικανίδα ράπερ στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού της High School το 2013.

Στο πλάνο αυτό η Μινάζ φαίνεται να ισορροπεί πάνω σε μια γόβα στιλέτο με το ένα πόδι ενώ το άλλο είναι σε έκταση.

Η Μπαρούτκινα προσπάθησε να αναπαράξει την πόζα αυτή πάνω σε έναν πάγκο κουζίνας μόλις 8 εβδομάδες μετά από γέννα και ενώ στο ένα χέρι κουτί με γάλα σκόνη για μωρά. Αποτέλεσμα ήταν να χάσει την ισορροπία της και να πέσει με την πλάτη.

Λόγω του τραυματισμού της, μάλιστα, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η Νίκι Μινάζ, πάντως, σε δικό της βίντεο που ανήρτησε την Τρίτη εξήγησε ότι η πόζα πρέπει να γίνεται «με τα δύο πόδια να πατάνε στο έδαφος». «Και τα 10 δάχτυλα στο πάτωμα» τόνισε η τραγουδίστρια διευκρινίζοντας ότι η πόζα δεν αφορά ισορροπία σε ένα πόδι. Η ίδια, μάλιστα, δεσμεύτηκε να παρουσιάσει την σωστή εκδοχή με ένα ρούχο που θα καλύπτει περισσότερα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barbie (@nickiminaj)

Ειδήσεις σήμερα 

ΗΠΑ: O Κένεντι Τζούνιορ «κόβει» τη χρηματοδότηση στα mRNA εμβόλια

ΠΟΥ: Εκατομμύρια μητέρες δεν λαμβάνουν υποστήριξη για τον θηλασμό

Νέους δασμούς έως και 250% στα εισαγόμενα φάρμακα εξαγγέλλει ο Τραμπ