Εν μέσω της νέας πραγματικότητας που περιβάλλει την πανδημία του κορωνοϊού γιγαντώνεται η ανάγκη να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή προστασία και φροντίδα των παιδιών μας όχι μόνο στις πρωτόγνωρες συνθήκες του σήμερα, αλλά και με το βλέμμα στραμμένο σε προσωπικές ή συλλογικές προκλήσεις που μπορεί να τους επιφυλάσσει το μέλλον.

Από το σχολείο έως το παιχνίδι και την παρέα με φίλους, οι μικροί μας ήρωες έχουν κληθεί να προσαρμοστούν, και το κάνουν επάξια, στις ιδιότυπες συνθήκες που αδιαμφισβήτητα τροποποιούν και περιορίζουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες. Όμως, τα παιδιά παραμένουν παιδιά και όλο και κάπου θα… ξεγλιστρήσουν.

Η θωράκιση της υγείας του παιδιού, σωματικής και ψυχικής, είναι το κύριο μέλημα και η μεγαλύτερη αγωνία των γονιών από τη στιγμή που θα έλθει στον κόσμο και σε κάθε του βήμα στην περιπετειώδη διαδρομή προς την ενηλικίωση.

Ταυτόχρονα με τις στέρεες βάσεις για να χτίσει το παιδί ένα μέλλον όπως το ίδιο θέλει και ονειρεύεται, όσο απαιτητικές ή απρόβλεπτες και αν είναι οι συνθήκες που μπορεί κάποια στιγμή να συναντήσει μπροστά του.

Και εκεί έρχεται η Εθνική Ασφαλιστική να σταθεί σύμμαχος και να απορροφήσει τους κραδασμούς από μελλοντικές δυσκολίες ή προκλήσεις.

Τα Παιδικά Προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής έχουν έλθει να καλύψουν τις ανάγκες του παιδιού σε κάθε βήμα της ζωής του και να αποτρέψουν κάθε φύσης απρόβλεπτα και ανατρεπτικά γεγονότα να σταθούν εμπόδιο σε φιλοδοξίες, στόχους και όνειρα.
Συγκεκριμένα, με την επιλογή του προγράμματος Εθνική και Παιδί οι γονείς και οι συγγενείς που το επιθυμούν μπορούν να εξασφαλίσουν από τώρα στο παιδί ένα εγγυημένο εισόδημα στο μέλλον ακριβώς τη στιγμή που θα το έχει ανάγκη και ουσιαστικά τη δυνατότητα ολοκληρωμένης ασφαλιστικής προστασίας του μέλλοντός του απ’ ότι κι αν συμβεί.

Πέραν, όμως, του ότι εγγυάται το μέλλον, η Εθνική Ασφαλιστική ήταν και είναι σταθερός σύμμαχος στο παρών για όλη την οικογένεια, και μάλιστα υπό τις παρούσες συνθήκες της πανδημίας του κορωνοϊού προσφέρει σε όλους τους ασφαλισμένους της που διαθέτουν συμβόλαιο Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ τη δυνατότητα να κάνουν εξέταση Μοριακής Ανίχνευσης (PCR) για τον ιό SARS-CoV-2 με ελάχιστη συμμετοχή στο κόστος.
Η πλέον έγκυρη εξέταση για την ανίχνευση του ιού που προκαλεί τη νόσο COVID-19 παρέχεται μέσω νέου ειδικού όρου στο συμβόλαιο του προγράμματος Διαγνωστικών -Εξωνοσοκομειακών Εξετάσεων Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ. Συνεπώς μπορείτε να απαλλαχθείτε από το υψηλό κόστος της εξέτασης και να αποκτήσετε τη σχετική κάλυψη με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους για εσάς και τα παιδιά σας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, στα υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής ή στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης με αριθμό 18189 (Ελλάδα) ή στο +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) ή αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail επικοινωνίας της Εταιρείας ethniki@insurance.nbg.gr.