«Εσείς ρωτάτε, οι ειδικοί απαντούν»: Κορυφαίοι επιστήμονες, καθηγητές, γιατροί και άλλοι ειδικοί γύρω από την πανδημία και τις επιπτώσεις της κρίσης του κορωνοϊού, απαντούν για όλα όσα ενδιαφέρουν του πολίτες. Τι πρέπει να κάνει ο καθένας μας, πώς προφυλάσσονται οι ευπαθείς ομάδες, τι πρέπει να γνωρίζουμε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Στείλτε τις ερωτήσεις σας σχετικά με τον κορωνοϊό, τη λοίμωξη Covid-19 και τα μέτρα προφύλαξης, καθώς και πως επηρεάζει η πανδημία τα παιδιά και με ποιο τρόπο μπορούν οι γονείς να τους εξηγήσουν τι συμβαίνει.

Σήμερα Τρίτη 7 Απριλίου μιλούν στην εκπομπή:

– Σπύρος Ζακυνθινός: Καθηγητής Εντατικής Θεραπείας – Πνευμονολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και διευθυντής στην Α΄ Κλινική Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

– Γεράσιμος Κολαΐτης: Καθηγητής Παιδοψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής Αθήνας και διευθυντής στην Παιδοψυχιατρική Κλινική του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Οι ακροατές του Θέμα 104,6 μπορούν να υποβάλλουν τις ερωτήσεις και τις απορίες τους γύρω από την πανδημία του κορωνοϊού και κάθε μέρα, 1 με 2 το μεσημέρι, στην εκπομπή με την ιατρική συντάκτρια του «Πρώτου Θέματος» Τότα Καρλατήρα και τον δημοσιοργάφο Νικήτα Κορωνάκη, οι ειδικοί απαντούν για όλα.

Τρόποι αποστολής ερώτησης:

-Γράψτε την λέξη «Ερώτηση» και στείλτε τώρα ή κατά τη διάρκεια της εκπομπή (Δευτέρα με Παρασκευή 13:00- 14:00) στο email onair@themaradio.gr οτιδήποτε θέλετε να απαντήσουν οι ειδικοί

-Kαταθέστε την ερώτησή σας στο τηλέφωνο 215 565 1046

-Αφήστε εδώ σε μορφή σχολίου οτιδήποτε θέλετε να απαντήσουν οι ειδικοί