Η Πανελλήνια Συνδικαλιστική Νοσηλευτική Ομοσπονδία του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΠΑ.ΣΥ.Ν.Ο. – Ε.Σ.Υ.) εκφράζει την υπερηφάνεια της για τους επαγγελματίες υγείας στη διαχείριση εκκένωσης του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης και στην ασφαλή υποδοχή των ασθενών από τα Νοσοκομεία και της Υπηρεσίες Υγείας της 4ης Υ.Πε.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Παρακολουθώντας συγκλονισμένοι τις δραματικές εξελίξεις από την ολέθρια πυρκαγιά στο Νομό Έβρου, η οποία οδήγησε στην έκτακτη διαδικασία εκκένωσης του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, εκφράζουμε τον απεριόριστο σεβασμό μας, απέναντι σε όλους τους επαγγελματίες υγείας, στα σώματα ασφαλείας και στους εθελοντές, οι οποίοι με κατάθεση ψυχής έφεραν εις πέρας την ασφαλή μεταφορά των ασθενών στα Νοσοκομεία και τις Υπηρεσίες υποδοχής, οι οποίες ανταποκρίθηκαν άμεσα και διαχειρίστηκαν υποδειγματικά όλους τους ασθενείς.

Η ευγνωμοσύνη και η υπερηφάνεια που αισθανόμαστε όλοι οι Νοσηλευτές, προς όλους τους συναδέλφους μας δεν περιγράφεται με λόγια, όπως και τα συναισθήματα αγωνίας και θαυμασμού, τα οποία μας κατέκλυσαν.

Το Ε.Σ.Υ. έγινε ΕΜΕΙΣ και οι πολίτες της χώρας είναι ασφαλείς και πάλι… χάρη στην αυτοθυσία και το υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού των υποστελεχωμένων Υπηρεσιών Υγείας».

Eιδήσεις σήμερα: