Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ξανά ο Τζο Μπαίντεν και το ανακοίνωσε και ο ίδιος αυτοπροσώπως με ένα βίντεο μόλις μερικών δευτερολέπτων από τον λοιγαριασμό του στο Twitter.

Ο Αμερικανός πρόεδρος στέκεται όρθιος σε βεράντα του Λευκού Οίκου και ενημερώνει τους χρήστες ότι θα μείνει απομονωμένος για λίγο καιρό ακόμη και ότι θα συνεχίσει τα καθήκοντά του από το σπίτι, αφού δεν ξεμπέρδεψε ακόμη με τον κορωνοϊό.

Παρόλα αυτά, ο Μπάιντεν νιώθει πολύ καλά στην υγεία του και το δείχνει μέσα από το στιγμιότυπο, στο οποίο εμφανίζεται χαλαρός και ευδιάθετος, παρέα με τον προεδρικό σκύλο που ακούει στο όνομα «Commander» («Διοικητής»).

close icon

VIDEO: YGEIAMOU

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε την επιστολή του γιατρού του Τζο Μπάιντεν, στην οποία ενημέρωνε ότι βρέθηκε ξανά θετικός μέσα σε δέκα μέρες.

«Αφού βγήκε αρνητικός το βράδυ της Τρίτης, το πρωί της Τετάρτης, το πρωί της Πέμπτης και το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρέθηκε θετικός ξανά το αργά το πρωί του Σαββάτου», λέει στην ανακοίνωσή του ο γιατρός του Κέβιν Ο’ Κόνορ.

Ο Tζο Μπάιντεν «συνεχίζει να νιώθει αρκετά καλά», σημειώνεται στο ανακοινωθέν. «Με αυτά τα δεδομένα, δεν υπάρχει λόγος να ξαναρχίσουμε τη θεραπεία αυτή τη στιγμή, αλλά θα συνεχίσουμε τη στενή παρακολούθηση».

close icon

VIDEO: YGEIAMOU

Διαβάστε ακόμη:

Σαρηγιάννης: Στις επόμενες ημέρες κορύφωση θανάτων και διασωληνώσεων

Προσωπικός γιατρός: Ξεκινά αύριο η εγγραφή των πολιτών – Αναλυτικά η διαδικασία

Τζο Μπάιντεν: Θετικός στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά μέσα σε δέκα ημέρες