*Γράφει η Λίνα Κεκέση

Συγκλονίζει ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος ο οποίος μιλώντας στο protothema.gr κάνει έκκληση να εμβολιαστεί ο κόσμος για να μην ξεκληρίζονται οικογένειες.

Όπως ο ίδιος αναφέρει το πρωί του Σαββάτου «έφυγε» από τη ζωή ένας 52χρονος πατέρας μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό και μάλιστα ανήμερα του 40ημερου μνημόσυνου του γιου του. Ο γιος του, Χρήστος «έσβησε» από κορωνοϊό τον περασμένο μήνα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της Λάρισας.

Πατέρας και γιος είχαν νοσήσει μαζί και είχαν διασωληνωθεί στη Λάρισα ενώ για τον πατέρα δεν υπήρχε κρεβάτι ΜΕΘ σε νοσοκομείο της Λάρισας με αποτέλεσμα να διακομισθεί στη Λαμία και να πεθάνει ένα μήνα αργότερα μετά το θάνατο του παιδιού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο άτυχος 52χρονος και η οικογένειά του είχαν αρνηθεί να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού διότι συγγενικό τους πρόσωπο, το οποίο δουλεύει σε νοσηλευτικό ίδρυμα και είναι σε αναστολή εργασίας, είχε προτρέψει την οικογένεια να μην εμβολιαστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος γιος ο οποίος είχε εμβολιαστεί έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό γιατί είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα ενώ και ο πατέρας ο οποίος ήταν ανεμβολίαστος πέθανε το πρωί του Σαββάτου.