Η 28χρονη Ρ.Σ., νοσηλεύτρια, βρέθηκε στο προσκήνιο το τελευταίο 48ωρο, λόγω της απόλυσής της από ιδιωτική κλινική του Πειραιά, όπου εργαζόταν. Μια απόλυση που έγινε, σύμφωνα με κύκλους του περιβάλλοντός της, όχι επειδή δεν ήταν καλή νοσηλεύτρια αλλά διότι κοινοποίησε στο facebook την ανάρτηση ενός γιατρού και στελέχους της ΝΔ κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, κ. Παύλου Πολάκη για την επίθεση που ο τελευταίος εξαπέλυσε εις βάρος του υποψηφίου ευρωβουλευτή της ΝΔ, κ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Στον αντίποδα, η ιδιωτική κλινική «Ιπποκράτης» όπου εργαζόταν η Ρ.Σ. εξέδωσε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης ανακοίνωση για την απόλυση αναφέροντας πως αυτή επήλθε λόγω παραβατικής συμπεριφοράς κατά την άσκηση των καθηκόντων της.

Το protothema.gr μίλησε με τον γιατρό κ. Μιχάλη Λιβανό, του οποίου την ανάρτηση κοινοποίησε η νοσηλεύτρια. «Πρόκειται για μία πολύ καλή νοσηλεύτρια. Πριν από την ιδιωτική κλινική Ιπποκράτης, όπου εργαζόταν το τελευταίο ενάμισι έτος, εργαζόταν στην ιδιωτική κλινική Παναγία η Οδηγήτρια – ως γιατρός αυτής της κλινικής είχα προσωπική εικόνα για την επάρκειά της. Η απόλυσή της το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης από τη διεύθυνση του Ιπποκράτη την αιφνιδίασε και την τάραξε, όπως τουλάχιστον μου μετέφερε κατά τη συνομιλία μας εκείνη την ημέρα, διότι δεν της είχε γίνει καμία παρατήρηση και καμία επίπληξη, ούτε γραπτή ούτε προφορική από τους προϊσταμένους της για την εργασία της» αναφέρει ο κ. Λιβανός, επικαλούμενος την επαγγελματική και συγγενική σχέση που έχει με την απολυμένη νοσηλεύτρια αλλά και τις συνομιλίες τους μετά το συμβάν της απόλυσης.

Διαβάστε στη συνέχεια του άρθρου στο protothema.gr