Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, μπορούμε όλοι να τρέξουμε 5χλμ, να περπατήσουμε 2χλμ, να μοιραστούμε διαδικτυακά τις μοναδικές στιγμές του αγώνα Greece Race for the Cure®  και να μεταδώσουμε δυνατά το μήνυμα πως όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού.

Οι εγγραφές για το 15ο Greece Race for the Cure® ξεκίνησαν και πραγματοποιούνται αποκλειστικά διαδικτυακά εδώ

Σε κάθε εγγραφή περιλαμβάνεται το συλλεκτικό t-shirt* της διοργάνωσης και chip χρονομέτρησης για τους δρομείς.

Πληροφορίες για τον αγώνα
• 5Κ Αγώνας Δρόμου: 09:30 ΠΜ / Αντίτιμο Συμμετοχής: 10€
• 2Κ Περίπατος: 10:30 ΠΜ /Αντίτιμο Συμμετοχής: 8€
• DIGITAL: Όπου και αν είσαι / Αντίτιμο Συμμετοχής: 8€
*(έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων)

Το 15ο Greece Race for the Cure® ξεκινά το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου με δωρεάν δράσεις στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου για μικρούς και μεγάλους.

Το Greece Race for the Cure® διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), και την έγκριση της οργάνωσης Think Pink Europe®.

Το μήνυμα του αγώνα είναι ότι μαζί είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού. Μαζί αγωνιζόμαστε για να παρέχουμε πανελλαδικά, δωρεάν προγράμματα για την προαγωγή της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, για την ψυχοκοινωνική υποστήριξη και διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ασθενών με καρκίνο μαστού, για την ενδυνάμωση των ασθενών, για την απομυθοποίηση της νόσου, για να νικήσουμε τον φόβο και τις προκαταλήψεις γύρω από την ασθένεια.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση: www.greecerace.gr