Η εκδήλωση  είναι δωρεάν και απευθύνεται σε όλη την οικογένεια. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή των Βαΐων, 28 Απριλίου 2024,  10:30 – 15:00, στο Ινστιτούτο Επιστημών Χημικής Μηχανικής, (Οδός Σταδίου, Πλατάνι Ρίο).

Η εκδήλωση Family Day είναι υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Ινστιτούτου Επιστημών Χημικής Μηχανικής.

Η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα Ζαχαράκη Σοφία, θα τιμήσει με την παρουσία της, την εκδήλωση.

Στις παράλληλες δράσεις της εκδήλωσης περιλαμβάνονται:
Έκθεση φωτογραφίας «Δικαιώματα & Αντιθέσεις» της Δημοσιογράφου και Προέδρου του Οργανισμού Safety Project, Ελένης Βασιλοπούλου όπου μέσα από τη σκηνοθετική ματιά της, παρουσιάζει τα δικαιώματα των παιδιών που τα απολαμβάνουν σε αντίθεση με παιδιά που τα στερούνται.

Δραστηριότητες για τα παιδιά Η Ομάδα Παιδικών προγραμμάτων Juniorsevents, με τον Πασχαλινό Λαγό, τον Πίτερ Παν και την Τίνκερμπελ, θα παίξουν με τα παιδιά και θα αναζητήσουν τα κρυμμένα αυγά για το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησ–Αυγού!

Η Νεράιδα της Άνοιξης θα κάνει facepainting
Μικροί και μεγάλοι θα διακοσμήσουν Λαμπάδες για τα παιδιά – μαχητές του παιδικού καρκίνου, που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη–ΕΛΠΙΔΑ»

Οι παρευρισκόμενοι θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης για τα σεμινάρια που θα διεξαχθούν εντός της εκδήλωσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ