Το 9ο Ετήσιο Συνέδριο «Delphi Economic Forum IX» πραγματοποιείται από την Τετάρτη, 10 Απριλίου, έως το Σάββατο, 13 Απριλίου 2024, στην ιστορική πόλη των Δελφών. Τέσσερις ημέρες γεμάτες ομιλίες και συζητήσεις για την κατάσταση και το μέλλον των κοινωνιών μας από μερικά από τα πιο σημαντικά μυαλά στην πολιτική, την επιχειρηματικότητα, τη διπλωματία και την κοινωνία των πολιτών.

Η Εύα Παπαδάκη, Project Manager της HOPEgenesis, θα συμμετέχει στο panel «The Immense Economic Impact of the Demographic Issue in Greece 2025-2050», στα πλαίσια του Delphi Economic Forum IX, το Σάββατο, 13 Απριλίου 2024.

Η Εύα Παπαδάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Κατέχει Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και τις Εργασιακές Σχέσεις και πτυχίο στη Διοίκηση και την Οργανωτική Συμπεριφορά. Έχει συμμετάσχει στην υλοποίηση δύο Ολυμπιακών Αγώνων, ως Διευθύντρια Προσωπικού Περιφέρειας για την Ασφάλεια στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Βανκούβερ, 2010, και ως Διευθύντρια Προσωπικού για τις Υπηρεσίες Θεατών στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα, 2004.

Τα τελευταία 6 χρόνια εργάζεται στον τομέα της Κοινωνίας των Πολιτών ως Project Manager της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας HOPEgenesis, ενώ έχει εμπειρία και στον τομέα της διαφήμισης και του ανθρώπινου δυναμικού.

Website: www.hopegenesis.org

HOPEgenesis’ social media:

• Facebook: https://www.facebook.com/hopegenesis.org/
• Instagram: https://www.instagram.com/hopegenesisorg/
• Youtube: HOPEgenesis – YouTube
• LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/hopegenesis/
• Twitter: https://twitter.com/hopegenesisorg