Το Συμβουλευτικό Κέντρο για γονείς, παιδιά και εφήβους του «Μαζί για το Παιδί» διοργανώνει Workshop 2 συναντήσεων στήριξης γονέων με παιδιά προσχολικής ηλικίας (2-6 ετών), τα οποία θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης. Κάντε την εγγραφή σας εδώ.

• 1η συνάντηση | Δευτέρα 4 Μαρτίου 10:30-12:30 | Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τα παιδιά.
• 2η συνάντηση | Δευτέρα 11 Μαρτίου 10:30-12:30 |Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τους γονείς.
*Απαραίτητη προϋπόθεση για παρακολούθηση 2ης συνάντησης είναι η συμμετοχή στην 1η συνάντηση.

Το workshop θα πραγματοποιηθεί στο Συμβουλευτικό Κέντρο του «Μαζί για το Παιδί», στη διεύθυνση Αγίου Θωμά 14 (2ος όροφος), 115 27, Αμπελόκηποι.

Οι συναντήσεις αυτές έχουν ως στόχο την εκπαίδευση και την καθοδήγηση των γονέων σε πιο αποτελεσματικά μοντέλα γονικής συμπεριφοράς. Με την υποστήριξη της επιστημονικής ομάδας, γίνεται διερεύνηση διαφόρων εναλλακτικών τρόπων προσέγγισης σε θέματα που απασχολούν τους γονείς, επιτρέποντάς τους να αποκτήσουν καταλληλότερα «εργαλεία» για την ενίσχυση του γονικού τους ρόλου και μια πιο αποτελεσματική επικοινωνία ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας.

Επίσης, οι συμμετέχοντες εμπλουτίζουν τις δεξιότητές τους όσον αφορά την αντιμετώπιση πρακτικών και συναισθηματικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν με τα παιδιά τους, μέσα από το την συζήτηση, την αλληλεπίδραση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Με την εγγραφή θα ακολουθήσει τηλεφωνική επικοινωνία από την ομάδα του Συμβουλευτικού Κέντρου για επιβεβαίωση συμμετοχής. Η συμμετοχή στις συναντήσεις είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε την τηλεφωνική γραμμή 115 25 ή στείλτε email στο 11525@mazigiatopaidi.gr

Η εγγραφή για κατοχύρωση θέσης είναι απαραίτητη.