Οι Εκδόσεις Πατάκη διοργανώνουν για 13η χρονιά τον Μήνα Εφηβείας και απευθύνουν κάλεσμα σε μικρούς και μεγάλους για να λάβουν μέρος σε μια σειρά από δράσεις με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών, συγγραφέων, δημιουργών κόμικς, δημοσιογράφων, επαγγελματιών ψυχικής υγείας κ.α..

Ειδικότερα, η πρόσκληση αναφέρει:

«Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε με την τάξη σας σε ένα από τα προγράμματα του 13ου Μήνα Εφηβείας που θα πραγματοποιηθεί είτε διαδικτυακά είτε διά ζώσης τον Νοέμβριο του 2023.

Μέσα από τις ειδικά σχεδιασμένες δράσεις του προγράμματος στοχεύουμε να δημιουργήσουμε νέα ερεθίσματα για τους νέους, να τους κεντρίσουμε τη φαντασία, να τους χαρίσουμε γνώσεις και να τους προκαλέσουμε το ενδιαφέρον για τη λογοτεχνία, την τέχνη, την επιστήμη και άλλους ενδιαφέροντες τομείς.

Εκτός όμως από τις εκδηλώσεις για εφήβους, στον Μήνα Εφηβείας έχουν σχεδιαστεί επιμορφωτικά σεμινάρια για γονείς και εκπαιδευτικούς.»

Μπορείτε να δείτε παρακάτω το φετινό πρόγραμμα εδώ.

Για πληροφορίες: Τμήμα Εκδηλώσεων, τηλ. 210.36.50.024, ekdiloseis@patakis.gr

Για τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση.

Τα προγράμματα απευθύνονται σε μαθητές γυμνασίου-λυκείου και σε μαθητές των τελευταίων τάξεων του δημοτικού και πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται δωρεάν, διαδικτυακά ή διά ζώσης στο Bιβλιοπωλείο Πατάκη.