Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με την Mayo Clinic των ΗΠΑ διοργανώνει ένα ιδιαίτερα σημαντικό Αιματολογικό-Ογκολογικό συνέδριο. Στόχος του συνεδρίου είναι η παρουσίαση των νεότερων δεδομένων που ανακοινώθηκαν στα πρόσφατα ετήσια συνέδρια της American Society of Clinical Oncology και της European Hematology Association, που πραγματοποιήθηκαν τις δυο πρώτες εβδομάδες του Ιουνίου 2023, σε Σικάγο και Φρανκφούρτη, αντίστοιχα.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από την Πέμπτη 29 Ιουνίου μέχρι και το Σάββατο 1 Ιουλίου στο Divani Caravel και η παρακολούθησή του είναι δωρεάν.

Εβδομήντα πέντε Καθηγητές από το ΕΚΠΑ και τη Mayo Clinic θα παρουσιάσουν τα πλέον πρόσφατα δεδομένα που αφορούν στη διάγνωση και θεραπευτική αντιμετώπιση συμπαγών όγκων, αιματολογικών νεοπλασιών καθώς και άλλων αιματολογικών παθήσεων και διαταραχών της πήξεως του αίματος.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται μία τέτοια εκδήλωση στην Ελλάδα με τη συμμετοχή διαπρεπών Επιστημόνων από ένα από τα πιο σημαντικά Ιδρύματα του κόσμου, όπως η Mayo Clinic. Το συνέδριο θα δώσει την ευκαιρία στους Έλληνες επιστήμονες που δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τα παραπάνω συνέδρια να ενημερωθούν για όλες τις νεότερες εξελίξεις στην Ογκολογία και την Αιματολογία.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας μπορείτε εδώ να βρείτε τo site του συνεδρίου.