«Είσαι το πρότυπό του, γίνε ο δάσκαλός του». Αυτό είναι το πρόγραμμα του φορέα «Διάδρασις» που στοχεύει να φέρνει τα παιδιά κοντά σε προσωπικότητες – πρότυπα για την καθημερινότητα και την ζωή τους.

Ο Χρήστος Βολικάκης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας, που φέτος έχει σαρώσει τα μετάλλια, πάντα δίπλα στα παιδιά και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει, δέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση της «Διάδρασης» και παρά το βαρύ του πρόγραμμα να γίνει για λίγο «δάσκαλος» την Παρασκευή 22 Μαρτίου και ώρα 6:30.

Ποιο καλύτερο πρότυπο, λοιπόν, από έναν αθλητή που όχι μόνο δεν σταμάτησε να προσπαθεί για το καλύτερο αλλά και που η επιμονή του και η συστηματική του προσπάθεια τον οδήγησαν στην κατάκτηση της κορυφής του κόσμου;

Θέλοντας να δώσουμε κίνητρα στα παιδιά να ακολουθούν υγιή πρότυπα, ο φορέας «Διάδρασις» φέρνει αυτές τις προσωπικότητες κοντά τους έτσι ώστε να εμπνευστούν και να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του φορέα «Διάδρασις» (Μασσαλίας 26, Περιστέρι) και η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αφού ακούσουν όσα έχει να τους πει ο Χρήστος Βολινάκης, τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν μαζί του και τον ρωτήσουν για τον ίδιο και τις επιτυχίες του.