Η υγεία αποτελεί τον αναντικατάστατο θησαυρό της ζωής, πηγή της ευημερίας και της ευτυχίας. Χαρίζοντας μας την αστείρευτη ενέργεια να απολαμβάνουμε τις καθημερινές δραστηριότητες χωρίς περιορισμούς, ενώ παράλληλα ενισχύει την παραγωγικότητα και την ικανοποίηση από τη ζωή. Είναι ζωτικής σημασίας να προστατεύουμε και να φροντίζουμε την υγεία μας με κάθε δυνατό τρόπο, καθώς συνειδητοποιούμε την ανεκτίμητη αξία της όταν έρθουμε αντιμέτωποι με προβλήματα, ατυχήματα ή ασθένειες, είτε εμείς οι ίδιοι είτε τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Για να μπορούμε να την προστατεύσουμε με τον καλύτερο τρόπο λοιπόν, χρειάζεται να έχουμε δίπλα μας ένα σύμμαχο με την εμπειρία της ERGO Ασφαλιστικής που μετρά πάνω από 30 συναπτά έτη παρουσίας στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά με προγράμματα για κάθε κλάδο που ξεχωρίζουν.

Τα προγράμματα υγείας της ERGO προσφέρουν μια ολιστική προσέγγιση για την κάλυψη της υγείας, εξασφαλίζουν σιγουριά και αυτοπεποίθηση, προσφέροντας καλύψεις σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες του πελάτη, παρέχοντας του ταυτόχρονα τη δυνατότητα πρόσβασης σε δομές υγείας υψηλού επιπέδου με κόστος που προσαρμόζεται ανάλογα με τις δυνατότητες του εκάστοτε ασφαλισμένου.

Η ERGO Ασφαλιστική μέσα από το ERGO Health Care διαθέτει τέσσερα δυναμικά προγράμματα που υπόσχονται να καλύψουν κάθε ανάγκη με βάση τις επιθυμίες, τις ανάγκες, αλλά και τις δυνατότητές μας.

Το ανώτατο όριο κάλυψης ξεκινά στα 150.000 ευρώ ανά περιστατικό με το πρόγραμμα Value και φτάνει στις 750.000 ευρώ ανά ασφαλιστικό έτος με το Superior. Επιπροσθέτως το Simple και το Advanced θέτουν ως ανώτατο όριο κάλυψης ανά περιστατικό νοσηλείας στις 300.000 ευρώ. Πρέπει να σημειώσουμε πως η απαλλαγή στα προγράμματα ERGO Health Care ξεκινά από τα 500 ευρώ και μπορεί να φτάσει τις 10.000 ευρώ.

Όλα τα προγράμματα Value, Simple, Advanced και Superior περιλαμβάνουν καλύψεις για:

Δαπάνες Νοσηλείας.
• Χειρουργείο Ημέρας.
• Επεμβατικές διαγνωστικές εξετάσεις.
• Επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία.
• Αποκλειστική νοσοκόμα.
• Διαγνωστικές εξετάσεις πριν τη νοσηλεία
• Διαγνωστικές εξετάσεις, ιατρικές επισκέψεις και φυσικοθεραπείες μετά τη νοσηλεία
• Χημειοθεραπείες – Ακτινοβολίες.
• Δαπάνες επείγουσας μεταφοράς.

Το πρόγραμμα Simple και Advanced περιλαμβάνουν το επίδομα τοκετού, όπως και το Superior που διαθέτει επιπλέον τις δαπάνες συνοδού και τα ιατροφαρμακευτικά έξοδα ανηλίκου.
Παράλληλα στα προγράμματα ERGO Health Care (Simple, Advanced και Superior) οι καλύψεις για χειρουργείο ημέρας, διαγνωστικές επεμβατικές εξετάσεις, νοσοκομειακό ή/και χειρουργικό επίδομα, bonus συμμετοχής άλλου ασφαλιστικού φορέα, επίδομα τοκετού, ιατροφαρμακευτικά για ασφαλισμένα παιδιά και επείγοντα περιστατικά στα εξωτερικά ιατρεία παρέχονται χωρίς την αφαίρεση του εκπιπτομένου ποσού για απαλλαγή ως 3.000 ευρώ.

Τo δωρεάν ετήσιο check up, η δωρεάν ταξιδιωτική βοήθεια καθώς και η δυνατότητα συνέχισης ασφάλισης των εξαρτωμένων μελών χωρίς εκ νέου έλεγχο της ασφαλισιμότητας τους αποτελούν προνόμια που προσφέρει η εταιρία.

Η ERGO Ασφαλιστική μέσα από τα προγράμματα υγείας εκτός από την κάλυψη νοσοκομειακών δαπανών προσφέρει και μια σειρά από συμπληρωματικές καλύψεις που έρχονται να προσθέσουν έξτρα προστασία και λειτουργούν ανεξάρτητα αλλά και συνδυαστικά, χωρίς να προϋποθέτουν την πραγματοποίηση δαπανών ή/και νοσηλείας. Ενδεικτικά αναφέρεται η δυνατότητα καταβολής προκαθορισμένου ποσού σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας καθώς και σε περίπτωση σοβαρής ασθένειας όπως είναι ο καρκίνος, το εγκεφαλικό επεισόδιο και το έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Τέλος, επισημαίνεται ότι τα προγράμματα υγείας ERGO Health Care είναι ήδη προσαρμοσμένα για την κάλυψη δαπανών σε περίπτωση απογευματινού χειρουργείου στο ΕΣΥ.
Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στην Ανοιχτή Γραμμή Υγείας, το συντονιστικό κέντρο που παρέχει υπηρεσίες και πληροφορίες σχετικά με την άμεση ιατρική φροντίδα, καλύψεις και παροχές βάσει του συμβολαίου.
Επικοινωνώντας άμεσα και αποκλειστικά με την Ανοιχτή Γραμμή Υγείας στο +30 216 1009990, ενεργοποιούνται οι υπηρεσίες και τα προνόμια του προγράμματος υγείας που έχετε επιλέξει.

Το ERGO Health Care μέσα από τα 4 διαθέσιμα προγράμματα παρέχει στον λήπτη της ασφάλισης την δυνατότητα να επιλέξει εκείνο που του ταιριάζει καλύτερα. Η ERGO Ασφαλιστική για ακόμα μια φορά εγγυάται πως μέσα από το ERGO Health Care μπορείτε να έχετε τα πάντα, χωρίς να δώσετε τα πάντα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν ασφαλιστικό διαμεσολαβητή συνεργάτη της ERGO, ώστε να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τις παροχές που προσφέρει.