Είναι δεδομένο πως ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα  αποτελεί ένα δίχτυ ασφαλείας που προοικονομεί ότι σε μια δύσκολη στιγμή θα έχουμε τη φροντίδα και την προσοχή που έχουμε ανάγκη και επιθυμούμε. Μια ασφάλιση υγείας που περιλαμβάνει το λεγόμενο εξωνοσοκομειακό πρόγραμμα εξασφαλίζει την άμεση πρόσβαση στην πρωτοβάθμια περίθαλψη – πρόκειται στην ουσία για την πρώτη επαφή του ασφαλισμένου, για τον έλεγχο της υγείας του και την διερεύνηση ενός πιθανού προβλήματος του.

Κάθε εξωνοσοκομειακό πρόγραμμα καλύπτει  έξοδα πριν την νοσηλεία, όπως οι ιατρικές επισκέψεις, οι απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις, ακόμη και το ετήσιο check up χωρίς να είναι αναγκαία η εισαγωγή του ασφαλισμένου ως εσωτερικού ασθενή σε μια δομή υγείας.

Σε κάθε περίπτωση αποτελεί πολύτιμο «σύμμαχο υγείας» μια ασφαλιστική εταιρία που παρέχει εξωνοσοκομειακές καλύψεις και στέκεται πάντα κοντά στον ασφαλισμένο σε μια δύσκολη στιγμή στηρίζοντάς τον σε κάθε του ανάγκη.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική «μετρά» 50 χρόνια παρουσίας και εμπειρίας στην ασφαλιστική αγορά, με ένα πλήθος συνεργατών σε ολόκληρη την χώρα που είναι πάντα έτοιμοι να εξυπηρετήσουν, να καθοδηγήσουν και να κατευθύνουν προς την ιδανική λύση για τον καθένα ξεχωριστά. Για την ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική η ασφάλεια υγείας και ζωής δεν είναι πολυτέλεια, ούτε ανάγκη με ημερομηνία λήξης.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική είναι πρωτοπόρος και στα προγράμματα εξωνοσοκομειακής περίθαλψης. Με το πρόγραμμα ΜΙΝΝΕΤΑ Aid Plus παρέχονται απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις, με συμμετοχή του ασφαλισμένου, στα εξωτερικά ιατρεία των συνεργαζόμενων ιδιωτικών νοσηλευτικών ιδρυμάτων, σε πανελλαδικό δίκτυο ιδιωτικών ιατρείων, καθώς και δίκτυο πολυϊατρείων. Επίσης δίνεται δυνατότητα για επίσκεψη ιατρού στο σπίτι με μια επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Επίσης με τη χρήση παραπεμπτικού από τον ΕΟΠΥΥ έχετε απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις συμπεριλαμβανομένου του ετήσιου Προληπτικού ελέγχου υγείας (Check up) (Γενική Αίματος, Γενική Ούρων, ΤΚΕ, Σάκχαρο, Ολική Χοληστερόλη, Τριγλυκερίδια, SGOT, SGPT, γ-GT).

Αξίζει να σημειωθεί πως μπορείτε να επωφεληθείτε από τον προνομιακό τιμοκατάλογο της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής σε μια σειρά από επεμβατικές, διαγνωστικές εξετάσεις και απεριόριστες ιατρικές πράξεις.

Σχετικά με οφθαλμολογικές παθήσεις, παρέχονται καλύψεις όπως:

-Δωρεάν ετήσιο οφθαλμολογικό check up
-Διόρθωση διαθλαστικών ανωμαλιών (2 οφθαλμών από € 1.200 έως € 1.500)
-Επέμβαση καταρράκτη (ανά οφθαλμό € 600)
– και λοιπές επεμβάσεις/θεραπείες) με βάση τον προνομιακό κατάλογο και των εκπτώσεων που προβλέπεται από το συμβόλαιο.

Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα ΜΙΝΕΤΤΑ Aid Plus και τους συμβεβλημένους οδοντιάτρους για επισκέψεις σε προσιτές και προνομιακές τιμές.

Ακόμα και σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική είναι κοντά σας με δωρεάν επισκέψεις στις εφημερεύουσες ειδικότητες και δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις αξίας 200 ευρώ και με έκπτωση 50% στο υπερβάλλον ποσό.

Το πρόγραμμα MINETTA AID PLUS μπορεί να διατεθεί σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ανεξαρτήτως ηλικίας και κατάστασης υγείας, παρέχοντας ουσιαστικές καλύψεις σε ιδιαίτερα προσιτό κόστος (ετήσιο ασφάλιστρο € 90 για έναν ασφαλισμένο και € 180 για οικογένεια ανεξαρτήτως αριθμού μελών).

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό σας σύμβουλο ή στο τηλεφωνικό κέντρο της ΜΙΝΕΤΤΑ 210 9309500.