Η φροντίδα και η προστασία της υγείας μας καθώς και αυτής των αγαπημένων μας προσώπων αποτελεί τη σημαντικότερη ίσως προτεραιότητα στο πλάνο της ζωής μας. Ο πρωτοφανής και σκληρός συνδυασμός της πανδημίας που βιώσαμε πρόσφατα, μαζί με την οικονομική κρίση που μας κρατά σε διαρκή ανησυχία, αλλά και της διεγνωσμένης αδυναμίας του συστήματος υγείας να καλύψει με φιλικό και ανθρώπινο πρόσωπο τις ανάγκες υγείας που εμφανίζονται στη διάρκεια της ζωής, έχει πλέον αναδείξει σε αποκρυσταλλωμένη μορφή την αναγκαιότητα της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας.

Στον οικογενειακό προϋπολογισμό σημαντική θέση πλέον καταλαμβάνουν όχι μόνο τα ασφαλιστήρια υγείας για εμάς και τα μέλη της οικογένειάς μας – χάρη στα οποία μπορούμε να απευθυνθούμε σε ιδιωτικά νοσοκομεία και νοσηλευτικά ιδρύματα για την αντιμετώπιση ασθενειών και απρόοπτων ατυχημάτων – αλλά και πλήθος άλλων συμβολαίων που σκοπό έχουν να παρέχουν ασφάλεια και προστασία για την κατοικία, το όχημα, ακόμη και για τις διαδικτυακές συναλλαγές και τα προσωπικά αντικείμενα.

Η προστασία σε κάθε τομέα της ζωής και της υγείας έχει μεγάλη αξία, αλλά όταν αυτή συνδυάζεται με περισσότερα οφέλη και οικονομικά πλεονεκτήματα, γίνεται μεγαλύτερη. Αξία έχει να συνδυάζουμε προστασία και όφελος ταυτόχρονα!

Η Eurolife FFH  γνωρίζει καλά ότι όσο μεγαλώνει ο αριθμός των ασφαλιστηρίων που έχουμε στην κατοχή μας, τόσο περισσότερες οι ασφαλιστικές ανάγκες που καλύπτουμε, αλλά και τόσο μεγαλύτερο το κόστος που καλούμαστε να καλύψουμε. Με σκοπό να διατηρήσουμε τα αναμφισβήτητα οφέλη των πολλών ασφαλιστηρίων η Eurolife FFH φροντίζει ο μεγάλος αριθμός αυτών να αποτελεί πλεονέκτημα.

Με το πρωτοποριακό πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων EurolifeSYN+η Eurolife FFH προσφέρει στους ασφαλισμένους της σημαντικές εκπτώσεις ανάλογα με τον αριθμό των ασφαλιστηρίων συμβολαίων που έχουν στην κατοχή τους. Αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερες ασφαλιστικές ανάγκες καλύπτουν, τόσο μεγαλύτερη είναι η έκπτωση που δικαιούνται. Η Eurolife FFH με το πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων EurolifeSYN+ αποδεικνύει ότι βρίσκεται στο πλευρό των ασφαλισμένων, επιστρέφοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη και την προτίμησή τους.

Η Eurolife FFH παρέχει τη δυνατότητα σε νέους και παλαιούς ασφαλισμένους να δημιουργήσουν το δικό τους EurolifeSYN+.

Το καινοτόμο πρόγραμμα EurolifeSYN+ απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να φροντίσουν τον εαυτό τους και τους δικούς τους ανθρώπους, επιλέγοντας από μια γκάμα ασφαλιστικών προγραμμάτων για την πιο ολοκληρωμένη κάλυψη με βάσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους.

Τα επιλεγμένα προϊόντα τα οποία συμμετέχουν στο EurolifeSYN+ αφορούν την ασφάλιση οχήματος, την ασφάλιση υγείας, την ασφάλιση κατοικίας, την ασφάλιση online συναλλαγών και προσωπικών αντικειμένων.

Πώς λειτουργεί το EurolifeSYN+

  • Το πρώτο συμβόλαιο δεν συνεπάγεται την εφαρμογή έκπτωσης ασφαλίστρων στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος.
  • Το δεύτερο συμβόλαιο αποκτά 5% έκπτωση στα ασφάλιστρα αρκεί να είναι σε ισχύ το πρώτο.
  • Το τρίτο συμβόλαιο αποκτά 10% έκπτωση αρκεί να είναι σε ισχύ τα δύο πρώτα (εάν το τρίτο συμβόλαιο αφορά ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας ή αυτοκινήτου, η έκπτωση που εφαρμόζεται είναι 5%).
  • Το τέταρτο συμβόλαιο αποκτά 15% έκπτωση αρκεί τα τρία πρώτα συμβόλαια να βρίσκονται σε ισχύ (στην περίπτωση που το τέταρτο συμβόλαιο αφορά πρόγραμμα υγείας ή αυτοκινήτου τότε η έκπτωση που εφαρμόζεται είναι 5%).

Κάθε επιπλέον συμβόλαιο αποκτά έκπτωση 15% εκτός από τα ασφαλιστικά προγράμματα αυτοκινήτου ή υγείας για τα οποία δίνεται έκπτωση 5%.

Τι σας προσφέρει το EurolifeSYN+

Προστασία και όφελος ταυτόχρονα. Όσο περισσότερες ασφαλιστικές ανάγκες καλύπτετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η έκπτωση που κερδίζετε στα ασφάλιστρα σας. Άρα συνδυάζετε το όφελος και την προστασία ταυτόχρονα

Καλύπτετε τις ασφαλιστικές σας ανάγκες. Επιλέγετε προϊόντα τα οποία ανταποκρίνονται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες μέσα από διαφορετικές κατηγορίες για μια πιο ολοκληρωμένη ασφάλιση.

Αφορά και συμβόλαια που έχετε ήδη. Αν διαθέτετε ήδη κάποιο ασφαλιστικό προϊόν που συμμετέχει στο πρόγραμμα τότε στην ανανέωση του θα λάβετε και την έκπτωση.

Έξι σημεία κλειδιά στην επιλογή του προγράμματος EurolifeSYN+

  • Αν έχετε ήδη δύο ή και περισσότερα προϊόντα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων κατά την έναρξη του EurolifeSYN+, θα επωφεληθείτε από το αντίστοιχο ποσοστό έκπτωσης στην ανανέωση των ασφαλιστικών σας προϊόντων σύμφωνα πάντα με την χρονολογική σειρά που αγοράσατε το κάθε προϊόν.
  • Αν έχετε ήδη ένα προϊόν της Eurolife FFH που συμμετέχει στο πρόγραμμα τότε δικαιούστε κανονικά την έκπτωση του 5% στο δεύτερο που θα επιλέξετε. Το πρώτο προϊόν δεν λαμβάνει έκπτωση.
  • Στην περίπτωση που έχετε δύο ή και περισσότερα συμβόλαια στην ίδια προϊοντική κατηγορία (για παράδειγμα έχετε ένα συμβόλαιο ασφάλισης σπιτιού και ένα συμβόλαιο ασφάλισης περιεχομένου του σπιτιού), τότε δικαιούστε κανονικά την έκπτωση.
  • Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις του προγράμματος EurolifeSYN+αρκεί τα εκάστοτε προϊόντα να συμμετέχουν σε αυτό και η αγορά των συμβολαίων να έχει γίνει από το ίδιο πρόσωπο.
  • Αν έχετε αγοράσει τρία προϊόντα του προγράμματος και ακυρώσετε το πρώτο, τότε υπάρχει αναπροσαρμογή της έκπτωσης.
  • Δεν έχει σημασία από πού θα επιλέξετε να αγοράσετε τα ασφαλιστικά σας προϊόντα με μόνη προϋπόθεση το εκάστοτε προϊόν που σας ενδιαφέρει να διατίθεται από το εκάστοτε δίκτυο της επιλογής σας.

Μην ξεχνάτε ότι για την Eurolife FFH αξία έχει να επενδύει σε ασφαλιστικές προτάσεις και λύσεις που υποστηρίζουν τους ανθρώπους να καταφέρουν περισσότερα καθημερινά.