Ασφάλεια και προστασία απέναντι στα έκτακτα περιστατικά

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Μια ασθένεια ή ένα ατύχημα που θα συμβεί από το πουθενά, δεν αφήνει περιθώρια, ούτε όμως και δυνατότητα για καθαρή σκέψη. Χρειάζεται κάποιος να απλώσει το χέρι και να μας παράσχει την απαραίτητη φροντίδα και ασφάλεια

YGEIAMOU.GR TEAM

Photo: Shutterstock

Sponsored Content 


Κάθε περιπέτεια της υγείας μας είναι μια δοκιμασία. Τις περισσότερες φορές, μας δίνεται ο χρόνος να αναλογιστούμε όσα μας είπαν κατά τη διάγνωση, να σκεφτούμε τις διαθέσιμες θεραπευτικές επιλογές και να καταλήξουμε στις οριστικές μας αποφάσεις. Τι γίνεται όμως στα έκτακτα περιστατικά, όταν όλα πρέπει να γίνουν τόσο γρήγορα;

Σε ένα αιφνίδιο περιστατικό υγείας δικό μας ή κάποιου αγαπημένου μας προσώπου, σε ένα ατύχημα ή μια ξαφνική ασθένεια, χρειαζόμαστε κάποιον να μας καθοδηγήσει. Κάποιον που, ακόμα και αν δεν μπορούμε να σκεφτούμε με καθαρή σκέψη από την ένταση των στιγμών, θα τεντώσει το χέρι του και θα μας βοηθήσει να διαχειριστούμε την κατάσταση, να βρούμε σε ποιο νοσηλευτικό ίδρυμα πρέπει να μεταβούμε, ποιες δυνατότητες έχουμε για την άμεση ιατρική εκτίμηση και την παροχή κατάλληλης ιατρικής φροντίδας και θεραπείας.

Το χέρι αυτό τείνει για μια ακόμη φορά η Εθνική Ασφαλιστική, με το νέο Πρόγραμμα Full [Health] EmergencyCare.

Η καλύτερη φροντίδα ακόμα και σε έκτακτη ανάγκη

Έχοντας πάντα στο επίκεντρο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, εμπλουτίσαμε τη γκάμα προγραμμάτων ασφάλισης υγείας Full [health] με το νέο καινοτόμο, πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραμμα Full [Health] EmergencyCare.

Η νέα κάλυψη απευθύνεται σε άτομα που είτε ήδη διαθέτουν νοσοκομειακό πρόγραμμα, είτε όχι, και επιθυμούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ιδιωτικά νοσοκομεία για αμεσότερη αντιμετώπιση επείγοντος περιστατικού, συγκριτικά με την αναμονή που μπορεί να υπάρχει στα δημόσια νοσοκομεία.

Αποκτήστε το Full [Health] EmergencyCare σε προσιτή τιμή και χρησιμοποιήστε το ανεξάρτητα ή σε συνδυασμό με άλλο πρόγραμμα υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής στην επίσκεψή σας σε Εξωτερικά Ιατρεία ή Επείγοντα Περιστατικά του δικτύου Συμβεβλημένων Νοσοκομείων και θα έχετε κάλυψη εξόδων για:​

 • Αμοιβές ιατρών
 • Εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις​
 • Έξοδα χρήσης φαρμάκων​
 • Ιατρικές πράξεις ​
 • Αναλώσιμα υλικά.

Ιδανική Λύση για όλους

Το Full [Health] EmergencyCare αποτελεί την ιδανική λύση για:

 • Ήδη ασφαλισμένους, με ατομικό ή οικογενειακό πρόγραμμα, που επιθυμούν να καλύψουν το πιθανό επιπλέον κόστος στα επείγοντα.
 • Νέους πελάτες που μπορεί να μη θεωρούν τόσο πιθανή μια ενδεχόμενη νοσηλεία, αλλά βρίσκουν πιο πιθανή τη χρήση ενός προγράμματος επειγόντων περιστατικών.
 • Πελάτες που διαθέτουν κάποιο άλλο πρόγραμμα της Εθνικής Ασφαλιστικής και θα ήθελαν να προσθέσουν σε αυτό καλύψεις επειγόντων περιστατικών για παν ενδεχόμενο.
 • Εργαζομένους άνω των 35 ετών, που θα προτιμήσουν να αποταθούν σε ένα ιδιωτικό νοσηλευτήριο για την αντιμετώπιση ενός έκτακτου προβλήματος υγείας.
 • Νέους γονείς που επιθυμούν να διασφαλίσουν την υγεία του παιδιού τους, μέσω της άμεσης αντιμετώπισης οποιασδήποτε έκτακτης ανάγκης για περίθαλψη.
 • Άτομα που επιθυμούν να έχουν την επιλογή συγκεκριμένου ιδιωτικού νοσοκομείου για την αντιμετώπιση ενός έκτακτου περιστατικού.

Με σύγχρονη, φρέσκια ματιά, με συναίσθημα, ζωντάνια και οικειότητα, έχοντας ως κύριο μέλημά μας τη γρήγορη, αποτελεσματική ενημέρωση και υπενθύμιση του κοινού για τις λύσεις ασφάλισης υγείας, η Εταιρία μας μεριμνά να εξελίσσει συνεχώς τα προγράμματα της και να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health] EmergencyCare της Εθνικής Ασφαλιστικής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κατάλληλα πιστοποιημένο Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή, με τα Υποκαταστήματά και το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Εθνικής Ασφαλιστικής, καλώντας τους αριθμούς +302109099000(από Ελλάδα και εξωτερικό), ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εταιρείας: www.ethniki–asfalistiki.gr, ή με το Δίκτυο Καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας.