Το 2022, οι επιστήμονες παρατήρησαν ότι η Γη άρχισε να περιστρέφεται γρηγορότερα γύρω από τον άξονά της. Η αλλαγή στην ταχύτητα δεν ήταν πρωτοφανής, ούτε αρκετά έντονη για να γίνει αντιληπτή στην καθημερινότητά μας. Ήρθε όμως να μας υπενθυμίσει κάτι που απασχολεί διαχρονικά· ότι ο κόσμος γύρω μας αλλάζει και, συχνά, με ταχύτατους ρυθμούς.

Πολύ πρόσφατα, με αφορμή τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού ή τις εξελίξεις στο πεδίο της τεχνητής νοημοσύνης, διαβάσαμε πως ζούμε σε καιρούς ραγδαίων αλλαγών οι οποίες, σε αντίθεση με την ταχύτητα του πλανήτη, γίνονται έντονα αισθητές και διαμορφώνουν νέες ανάγκες για το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία μας.

Σε έναν κόσμο που «τρέχει» δημιουργώντας συνεχώς νέες ανάγκες, είναι απαραίτητες οι σύγχρονες λύσεις, όπως αυτές που προσφέρει η Interamerican μέσα από το Σύστημα Υγείας Bewell και ένα σύνολο 7 ασφαλιστικών προγραμμάτων που εστιάζουν στις πραγματικές ανάγκες κάθε ατόμου και αφορούν:

  • Νοσηλεία από Ασθένεια και Ατύχημα με κάλυψη για τα νοσήλια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
  • Νοσηλεία μόνο από Ατύχημα και τις δαπάνες νοσηλείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
  • Επείγοντα Περιστατικά για τα έξοδα επείγοντος που δεν απαιτεί νοσηλεία.
  • Γιατρούς και Διαγνωστικές Εξετάσεις με κάλυψη για απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, απεριόριστες ιατρικές πράξεις και απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις.
  • Επιδόματα Υγείας για την παροχή οικονομική ενίσχυσης σε περίπτωση νοσηλείας ή χειρουργικής επέμβασης.
  • Επίδομα Σοβαρών Ασθενειών με άμεση καταβολή έως και 50.000€ σε περίπτωση διάγνωσης μιας σοβαρής ασθένειας ή άλλης ιατρικής κατάστασης.
  • Φάρμακα με κάλυψη της συμμετοχής σε ηλεκτρονικά συνταγογραφούμενα φάρμακα, έως και 1.000€ ανά έτος.

Τα προγράμματα προσαρμόζονται σε κάθε διαφορετικό στάδιο της ζωής του ατόμου και, σύμφωνα με τις ανάγκες του, μπορεί να ρυθμίσει το ύψος των καλύψεων και το όριο συμμετοχής καθώς και να επιλέξει μέσα από ένα πλήθος πρόσθετων παροχών. Επιπλέον, τα προγράμματα συνοδεύονται από αποκλειστικά προϊόντα, υπηρεσίες και προνόμια, πέρα από τα όρια της ασφάλισης.

Πάνω από 70.000 ασφαλισμένοι

Τα προγράμματα Bewell έχουν επιλέξει περισσότεροι από 70.000 άνθρωποι για την πλήρη προστασία και φροντίδα της υγείας τους, με σημαντικές καλύψεις μεταξύ άλλων για:

  • την πρόληψη και διάγνωση στα Πολυϊατρεία Medifirst της Interamerican 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες τον χρόνο, αλλά και σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν χρειαστεί χάρη στους περισσότερους από 1.400 γιατρούς και 260 διαγνωστικά κέντρα με τα οποία συνεργάζεται η εταιρεία
  • την περίθαλψη και νοσηλεία στη Γενική Κλινική της Interamerican «Αθηναϊκή Mediclinic», όλα τα δημόσια νοσοκομεία και τα 34 συμβεβλημένα κορυφαία ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα, καθώς και στο εξωτερικό
  • την Άμεση Ιατρική Βοήθεια 24/7 που περιλαμβάνει την 24ωρη Γραμμή Υγείας 1010 για ιατρική καθοδήγηση και πρώτες βοήθειες από εξειδικευμένους γιατρούς και κατάλληλα εκπαιδευμένο, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, και τα ιδιόκτητα μέσα υγειονομικής μεταφοράς (ασθενοφόρα, ελικόπτερα, αεροπλάνα) της εταιρείας. Οι καλύψεις ισχύουν για την Ελλάδα και 165 χώρες παγκοσμίως.

Όλα τα παραπάνω έρχονται στα «μέτρα» του κάθε ασφαλισμένου και με έκπτωση έως και 30% αναλόγως του τρόπου και της συχνότητας πληρωμής των ασφαλίστρων καθώς και του συνόλου των ασφαλισμένων με νοσοκομειακή κάλυψη ανά συμβόλαιο όπως π.χ. στην περίπτωση οικογενειακού συμβολαίου.

Ο κόσμος μπορεί να τρέχει και να αλλάξει τη ζωή όπως την ξέραμε, αρκεί μια επιλογή μας για να προλάβουμε κάθε ανεπιθύμητη εξέλιξη: την είσοδο στον κόσμο του Bewell.

Για περισσότερες πληροφορίες, ενημερωθείτε εδώ.