Sponsored content


Η πολυθρόνα που «μετακόμισε» από το φοιτητικό στο καινούργιο σπίτι γιατί ταίριαξε με τη νέα επίπλωση, θα θυμίζει πάντα τα όμορφα χρόνια της νεότητας. Το ίδιο και το παιδικό φωτιστικό που ήρθε απευθείας από το πατάρι του γονεϊκού σπιτιού στο παιδικό δωμάτιο, θα μας θυμίζει πάντα κάτι από τα δικά μας παιδικά χρόνια.

Καθετί μέσα στο σπίτι υπάρχει για να θυμίζει όσα έχουμε καταφέρει και να υπογραμμίζει την αξία που έχει να επιστρέφεις σε έναν χώρο ηρεμίας και ασφάλειας.

Η φοιτητική πολυθρόνα δεν βρέθηκε στο νέο σπίτι για να καταστραφεί σε περίπτωση μιας φωτιάς. Το παιδικό φωτιστικό δεν ήρθε στο σπίτι για να καταστραφεί σε περίπτωση που φουσκώσει το ταβάνι. Τα πιάτα, τα σεντόνια, οι ηλεκτρονικές συσκευές, τα ρούχα, τα έπιπλα, ό,τι συνθέτει τον μικρόκοσμο που λέγεται σπίτι ή εξοχική κατοικία, έχουν τη θέση που τους δώσαμε στη ζωή μας.

Και έχει αξία να μπορείς να τα προστατεύεις με καλές επιλογές και κάποιον που μπορεί να εγγυηθεί πως, αν συμβεί κάποιο δυσάρεστο γεγονός, θα αποζημιώσει για τις απώλειες.

Για όλα τα παραπάνω είναι δίπλα σου η Eurolife FFH με τα μοναδικά Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας που έρχονται να καλύψουν κάθε ανάγκη για την κύρια κατοικία, το εξοχικό αλλά και το περιεχόμενό τους, που απευθύνονται σε ιδιοκτήτες όσο και ενοικιαστές. Πρόκειται για τα:

  • MultiHome Ευέλικτο με ευελιξία στην επιλογή των καλύψεων για υλικές ζημιές και απώλειες
  • MultiHome Ολοκληρωμένο για ολοκληρωμένη κάλυψη για υλικές ζημιές και απώλειες όπως κλοπή, αστική ευθύνη προς τρίτους, υπηρεσία επισκευής ζημιών Eurolife FFH Repair
  • Sweet Home Content με πρόγραμμα ασφάλισης περιεχομένου που προσαρμόζεται στις ανάγκες σου και αποζημιώνει χωρίς έλεγχο για την αξία της οικοσυσκευής (ασφάλιση σε Α’ κίνδυνο).

Δεν χρειάζεται «μια περιουσία» για να ασφαλίσεις την περιουσία σου

Μπορεί να σκέφτεσαι ότι, λόγω της αξίας που έχει ένα σπίτι αλλά και το περιεχόμενό του, το κόστος για την ασφάλισή του είναι απαγορευτικό. Στην πραγματικότητα όμως, μπορεί να στοιχίζει λιγότερο από την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου ή όσο περίπου η ετήσια συνδρομή σε μια πλατφόρμα livestreaming για ταινίες και σειρές. Και συμφέρει για έναν ακόμη λόγο· σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νέος νόμος για τον ΕΝΦΙΑ, οι κατοικίες που είναι ασφαλισμένες για σεισμό, πυρκαγιά και πλημμύρα για ολόκληρο το προηγούμενο έτος θα έχουν μείωση κατά 10% στον φόρο, αντίστοιχα 5% αν ήταν ασφαλισμένες για μισό χρόνο κ.ο.κ..

Δεν χρειάζεται επομένως μια περιουσία για μεγαλύτερη προστασία από τα απρόοπτα και ταυτόχρονα μικρότερο ΕΝΦΙΑ.

Η Eurolife FFH προσφέρει εύρος επιλογών για καλύψεις απωλειών και υλικών ζημιών από καιρικά φαινόμενα, φυσικές καταστροφές, βραχυκύκλωμα, κακόβουλες πράξεις, πρόσκρουση οχημάτων αλλά και αστική ευθύνη και νομική προστασία σε περίπτωση που ένας κίνδυνος όπως διαρροή από δική σου ευθύνη περάσει στην κατοικία του γείτονα.

Όλα κυλούν καλύτερα όταν νιώθεις πως ο κόσμος σου είναι προστατευμένος. Μάθε περισσότερα για τα προγράμματα προστασίας κατοικίας της Eurolife FFH εδώ.