Αναρωτιόμαστε συχνά πώς θα μπορούσε να γίνει η ζωή πιο ανέμελη. Θα θέλαμε με μια απλή κίνηση να μετριάσουμε τις έγνοιες και με έναν τρόπο να προστατεύσουμε εμάς, τα αγαπημένα μας πρόσωπα, την περιουσία μας, το πρώτο μας αυτοκίνητο ήτο σπίτι μας που γίνεται καταφύγιο από τα προβλήματα της ημέρας.

Θα θέλαμε ασφάλεια και σιγουριά για όσα συνθέτουν την καθημερινότητά μας και τη ζωή μας, κάνουμε όμως ό,τι περνά από το χέρι μας για να τις έχουμε;

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, αν εστιάσουμε απλώς στο πεδίο της υγειονομικής περίθαλψης, τα ποσοστά νοσοκομειακής ασφάλισης όπως και για τις εξωνοσοκομειακές δαπάνες είναι μικρά. Και όμως, τα ίδια στοιχεία δείχνουν ότι πολλοί θα επιλέξουν κάποιο ιδιωτικό νοσοκομείο ή διαγνωστικό κέντρο για θέματα υγείας πληρώνοντάς το από την τσέπη τους. Αντίστοιχο κενό υπάρχει στις ασφαλίσεις και άλλων πεδίων, όπως σε επαγγελματικές δραστηριότητες και ακίνητα.

Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις γιατί συμβαίνει αυτό και, σίγουρα, το «απαγορευτικό κόστος» της ασφάλισης ή ότι πρόκειται για «πολυτέλεια» είναι δύο από τους μύθους που βγάζουν από το κάδρο οποιαδήποτε σκέψη για απόκτηση ενός ασφαλιστικού συμβολαίου. Αν όμως ανατρέξουμε στα καθημερινά μας έξοδα, σε όσα χρήματα δίνουμε για συνδρομές, διασκέδαση, κάποιο καινούργιο ρούχο ή ηλεκτρονικό αξεσουάρ, κάπου εκεί ίσως χωρούσε και το κόστος ενός ασφαλιστηρίου αφού εν τέλει δεν είναι και τόσο ακριβό.

Πράγματι, ο περιορισμένος προϋπολογισμός, είτε οικογενειακός είτε επαγγελματικός, λειτουργεί αποτρεπτικά. Καθώς όμως αναρωτιόμαστε πώς θα μπορούσε να γίνει η ζωή μας ευκολότερη, αξίζει να κάνουμε και μια έρευνα προσεκτική, μόνοι ή με τη βοήθεια του ασφαλιστή μας, για να διαπιστώσουμε ότι αξιόπιστες λύσεις υπάρχουν και μάλιστα με προσιτό κόστος. Αρκεί να ξέρουμε πού να τις αναζητήσουμε.

Όσοι επιθυμούν ποικιλία προγραμμάτων, σωστά τιμολογημένα προϊόντα, συνδυαστικές εκπτώσεις, πρόσθετα ωφελήματα με μικρό ή ακόμα και κανένα κόστος ώστε να φτιάξουν ένα συμβόλαιο με καλύψεις στα μέτρα τους, μπορούν να τα βρουν στη ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, εκεί που η ασφάλιση είναι αποδεδειγμένα εδώ και 50 χρόνια κάτι παραπάνω από μια απλή συναλλαγή.

Με έμπρακτο ενδιαφέρον για τους ασφαλισμένους, η MINETTA Ασφαλιστική προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων για κάθε ασφαλιστικό κίνδυνο, από την υγεία και ζωή έως τις μετακινήσεις και την κατοικία, για κάθε δυνατότητα και επιθυμία. Παράλληλα, εξασφαλίζει μια σειρά σημαντικών εκπτώσεων και προνομίων όπως:

  1. δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο υγείας (checkup) με όλα τα συμβόλαια οχήματος ή/και περιουσίας (δεν ισχύει για το πρόγραμμα HomePackApartment), ο οποίος περιλαμβάνει Γενική αίματος, Γενική ούρων, ΤΚΕ, HDL, LDL, ολική χοληστερόλη, Σάκχαρο αίματος. Ακόμα προσφέρεται η δυνατότητα αιμοληψίας κατ’ οίκον, απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις αποκλειστικά σε συμβεβλημένους ιατρούς βασικών ειδικοτήτων (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Γενικό χειρουργό, Γυναικολόγο, Παιδίατρο, ΩΡΛ, Πνευμονολόγο, Ενδοκρινολόγο), όπως και προαιρετικά ιατρικές επισκέψεις σε ιατρούς επιπλέον των βασικών ειδικοτήτων (Ουρολόγος, Ρευματολόγος, Ψυχίατρος, Διαβητολόγος κ.α.), ανάλογα τη διαθεσιμότητα, με συμμετοχή € 20 ανά επίσκεψη και δυνατότητα συνταγογράφησης και επανεξέτασης.
  2. συνδυαστική έκπτωση για την ασφάλιση της κατοικίας ή και του σκάφους σε κατόχους προγραμμάτων ασφάλισης οχήματος
  3. δωρεάν προνόμια υγείας σε κατόχους νοσοκομειακών προγραμμάτων (δεν ισχύει για το MINETTACare)

Κυρίως όμως, κάνει ευκολότερη την αποπληρωμή των ασφαλίστρων, δίνοντας την ευκαιρία εξόφλησης σε έως και 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, αλλά και εφάπαξ με χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω του pay.minetta.gr

Λύσεις λοιπόν υπάρχουν. Απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό σας σύμβουλο ή στο τηλεφωνικό κέντρο της Εταιρίας 210 9309500 και ενημερωθείτε για τις σημαντικές παροχές των προγραμμάτων της MINETTA Ασφαλιστικής.