Αγαπάτε τα σπορ; Το πρόγραμμα για να γυμνάζεστε με ασφάλεια

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Τόσο οι αθλητικές όσο και άλλες δραστηριότητες θα πρέπει να γίνονται με ασφάλεια, ώστε τίποτα να μην αποσπά την προσοχή από το στόχο

YGEIAMOU.GR TEAM

Photo: Shutterstock

Ποια είναι τα συστατικά της νίκης; Σίγουρα, για να σηκώσεις ένα κύπελλο, πρέπει να έχεις προπονηθεί σκληρά. Πρέπει να αγαπάς το άθλημα σου, να έχεις αφιερώσει χρόνο και κόπο. Πρέπει να ξέρεις να παίζεις ομαδικά, για να αγγίξεις την κορυφή μαζί με τους συναθλητές σου. Πάνω απ’ όλα, για να μπορείς κάνεις τα παραπάνω απρόσκοπτα, χρειάζεται κάποιος να φροντίζει για την ασφάλειά σου.

Η συμμετοχή παιδιών και εφήβων σε ομαδικά αθλήματα είναι εξ ορισμού μια νίκη. Επιστημονικές μελέτες διαπιστώνουν ότι χάρη σε αυτήν οι νέοι πετυχαίνουν υψηλότερα επίπεδα αυτοελέγχου, ενσυναίσθησης και κοινωνικών δεξιοτήτων, χωρίς να προσμετρώνται τα ατομικά οφέλη από τη σωματική άσκηση όπως η ανάπτυξη υγιούς καρδιαγγειακού συστήματος, η μείωση του κινδύνου εμφάνισης νοσημάτων στην ενήλικη ζωή όπως ο καρκίνος, ο διαβήτης τύπου 2, η υπέρταση και η παχυσαρκία αλλά και η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και των γνωστικών λειτουργιών.

Όσοι λοιπόν αγαπούν τα σπορ και θέλουν να βγαίνουν νικητές χωρίς άγχος για την ασφάλειά τους, επιλέγουν ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική. Η εταιρεία που για 50 χρόνια ακούει και ανταποκρίνεται σε κάθε σύγχρονη ανάγκη, συστήνει το πρόγραμμα Athlete’s PackΠρόκειται για ένα ομαδικό ασφαλιστικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε αθλητές-μέλη Ερασιτεχνικών Αθλητικών Ακαδημιών και Σωματείων, ηλικίας από 6 έως 16 ετών, και, σε περίπτωση που συμβεί ατύχημα κατά διάρκεια ενός αγώνα ή των προπονήσεων, καταβάλλει:

  • τα αναγκαία έξοδα για ατύχημα σχετικά με την ιατρική, φαρμακευτική ή άλλη θεραπευτική αγωγή
  • ημερήσια αποζημίωση σε περίπτωση εισαγωγής του αθλητή σε νοσοκομείο
  • το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο εφόσον υπάρξει μόνιμη ολική ανικανότητα του ασφαλισμένου αθλητή
  • το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο στους δικαιούχους της ασφάλισης σε περίπτωση απώλειας ζωής του αθλητή.