Τι έχει αξία για τον καθέναν μας; Για κάποιους, αξία έχει μια βόλτα στον καθαρό αέρα παρέα με αγαπημένα τους πρόσωπα. Έχουν αξία τα γέλια που μοιράζονται, οι χαρές, να μπορούν να έχουν δίπλα τους όσους αγαπούν και να φυσούν μαζί τα κεράκια στην τούρτα. Είναι η επιβράβευση για μια ακόμη χρονιά που βρέθηκαν ανάμεσα σε ανθρώπους που νοιάζονται και αγαπούν.

Photo: Shutterstock

Για άλλους πάλι ή και για όλους ίσως, αξία έχει, πέρα από τις στιγμές ευτυχίας, να υπάρχει κάποιος και για τα δύσκολα, όταν τα απρόοπτα της ζωής χτυπήσουν και τη δική τους πόρτα. Κάποιος που θα τους κάνει να νιώθουν ασφαλείς και θα εγγυηθεί την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση για το πρόβλημά τους. Να είναι εκεί για να τους βοηθήσει ανά πάσα στιγμή, για οτιδήποτε και αν συμβεί.

Eurolife FFH: Αξία έχει να είναι δίπλα σου κάποιος που σε φροντίζει

Για να μπορείτε να χαίρεστε όσα έχουν αξία για εσάς, η Eurolife FFH γίνεται εγγυητής της καλής σας υγείας. Στο πλαίσιο αυτό, η ασφαλιστική εταιρεία παρουσιάζει τo νέο πρόγραμμα υγείας Premium Νοσοκομειακό Β΄- 750€ Plus Economy και δίνει την ασφαλιστική δυνατότητα στους ασφαλισμένους να προστατεύσουν την υγεία τους με ένα σύνολο υπηρεσιών νοσοκομειακής κάλυψης.

Βασικό χαρακτηριστικό του νέου προγράμματος είναι ότι δεν εφαρμόζεται το εκπιπτόμενο ποσό των 750€ εάν ο ασφαλισμένος νοσηλευθεί σε συμβεβλημένο νοσοκομείο και υπάρχει συμμετοχή του δημόσιου ασφαλιστικού φορέα στα έξοδα νοσηλείας μικρότερη του εκπιπτόμενου ποσού. Τα δυναμικά χαρακτηριστικά όμως δεν περιορίζονται εδώ.

Το Premium Νοσοκομειακό Β’ – 750€ Plus Economy:

εξασφαλίζει ένα ευρύ σύνολο νοσοκομειακών παροχών, ανάλογα με τις καλύψεις που έχουν επιλεγεί, για δαπάνες νοσοκομείου όπως δίκλινο δωμάτιο, διατροφή, χρήση των μονάδων εντατικής θεραπείας ή μονάδων αυξημένης φροντίδας, φάρμακα, δαπάνες χειρουργείου και χημειοθεραπείας κ.ά.

  • παρέχει το υψηλότατο όριο των 700.000€ για περιστατικά νοσηλείας ανά ασφαλιστική περίοδο και ανά περιστατικό νοσηλείας
  • καλύπτει αμοιβές χειρουργού, αναισθησιολόγων και λοιπών ειδικοτήτων
  • αναλαμβάνει έξοδα για την αντιμετώπιση επείγοντος περιστατικού στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων
  • προβλέπει δαπάνη για υπηρεσίες όπως έξοδα συνοδού, μεταφορά με ασθενοφόρο, έξοδα πριν και μετά τη νοσηλεία, καθώς και επιδόματα
  • περιλαμβάνει παροχές για την εξωνοσοκομειακή περίθαλψη, όπως ετήσιο προληπτικό έλεγχος υγεία (check up).

Το Premium Νοσοκομειακό Β΄- 750€ Plus Economy απευθύνεται σε ασφαλισμένους έως 65 ετών που επιθυμούν, για τους ίδιους ή και την οικογένειά τους, να ενισχύσουν την προστασία που τους παρέχει ο δημόσιος ασφαλιστικός φορέας, μέσω ενός προγράμματος υγείας ιδιωτικής ασφάλισης.

Για τη Eurolife FFH, αξία έχει να βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων που την εμπιστεύονται και να τους παρέχει υψηλής ποιότητας ασφαλιστικά προγράμματα και λύσεις που προστατεύουν την υγεία τους. Με το νέο πρόγραμμα υγείας Premium Νοσοκομειακό Β’ – 750€ Plus Economy είναι δίπλα τους, τηρώντας τη δέσμευσή της να διαμορφώνει προτάσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα υγείας της Eurolife FFH εδώ.