Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα και από τους αλχημιστές έως τους γενετιστές, ο άνθρωπος δεν έπαψε να αναζητά το μυστικό της μακροβιότητας. Ακόμα και όταν ο πήχης των προσδοκιών χαμήλωσε και το ενδιαφέρον μετατοπίστηκε από την αιωνιότητα στο μεγαλύτερο δυνατό προσδόκιμο ζωής, το ενδιαφέρον παρέμεινε έντονο.

Για κάποιους εύλογα και για άλλους αμφιλεγόμενα, μυστικά μακροζωίας ίσως αμφισβητούνται. Σε αντίθεση, αν κάτι εγγυημένα και επιστημονικώς αποδεδειγμένα χαρίζει περισσότερα και ποιοτικά χρόνια είναι η καλή υγεία, τόσο στο πεδίο της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης όσο και της υψηλής ποιότητας θεραπείες όταν προκύψει κάποια ασθένεια ή ατύχημα. Για όλα αυτά και για να έχουμε εμείς και όσοι νοιαζόμαστε σωματική και ψυχική ευημερία, φροντίζει η ιδιωτική ασφάλιση υγείας. Και για να τα καταφέρουμε εύκολα, χωρίς άγχος για τα έξοδα, φροντίζει η  ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική.

Για όσους ακόμα διστάζουν να αποκτήσουν ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας, η MINETTA, μία από τις παλαιότερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα που έχει αποδείξει το ενδιαφέρον της για την ασφάλεια όσων το επιθυμούν, συστήνει το MINETTA Care, ένα καινοτόμο πρόγραμμα ασφάλισης της υγείας με ουσιαστικές καλύψεις με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόστος που διαλύει κάθε αμφιβολία όπως αυτές που ακολουθούν:

Αμφιβολία #1: «Η απόκτηση ενός ασφαλιστηρίου υγείας είναι ακριβή υπόθεση»

Το πρόγραμμα MINETTA Care δεν παρέχεται απλώς έναντι προσιτών ασφαλίστρων αλλά προσφέρει επιπλέον ειδικές εκπτώσεις για την οικογένεια, ασφαλίζοντας μέχρι και 2 παιδιά έως 14 ετών δωρεάν, όταν και οι δυο γονείς είναι ασφαλισμένοι στο πρόγραμμα. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα εξόφλησης των ασφαλίστρων έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις, με τη χρήση πιστωτικής κάρτας στο pay.minetta.gr.

Αμφιβολία #2: «Η ηλικία μου και η υγεία μου δεν μου επιτρέπουν να ασφαλιστώ»

Το MINETTA Care

δίνει πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας τεσσάρων κορυφαίων ιδιωτικών νοσηλευτηρίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που επιθυμούν να ενταχτούν, έως και την ηλικία των 75 ετών, καθώς και υπό προϋποθέσειςσε άτομα με επιβαρυμένη υγεία και γνωστό ιατρικό ιστορικό.

Αμφιβολία #3: «Είναι πολύπλοκη διαδικασία»

Έχετε πρόσβαση στο Δίκτυο Συμβεβλημένων Νοσοκομείων με ένα απλό τηλεφώνημα στο συντονιστικό κέντρο.

Το MINETTA Care με μια ματιά

Η ασφάλεια υγείας δεν είναι πολυτέλεια ούτε ανάγκη με ημερομηνία λήξης. Είναι τα «πάντα» για έναν άνθρωπο που πρέπει να είναι προστατευμένος. Προσηλωμένη στην προστασία της υγείας, η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική δημιούργησε το MINETTA Care, ένα καινοτόμο πρόγραμμα νοσοκομειακής (δευτεροβάθμια) και εξωνοσοκομειακής (πρωτοβάθμια) φροντίδας υγείας αποκλειστικά σε Δίκτυο Συμβεβλημένων Νοσοκομείων που παρέχει ενδεικτικά:

1. Για τη Δευτεροβάθμια Περίθαλψη

  • Ασφαλισμένο κεφάλαιο: € 50.000 ετησίως
  • Θέση νοσηλείας: Β’ (δίκλινο)
  • Συμβεβλημένα Νοσοκομεία: ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ, ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ, ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ HOSPITAL CENTER, MEDITERRANEO, ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
  • Κάλυψη όλων των εξόδων (νοσήλια, αμοιβές γιατρών, εξετάσεις κ.λπ.)

2. Για την Πρωτοβάθμια Περίθαλψη

  • Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις για επείγοντα περιστατικά στις εφημερεύουσες ειδικότητες του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.
  • Ιατρικές επισκέψεις σε γιατρούς των τακτικών εξωτερικών ιατρείων με χρέωση € 10/επίσκεψη
  • Ιατρικές επισκέψεις σε συμβεβλημένους παιδιάτρους (εκτός των συμβεβλημένων νοσοκομείων) για παιδιά έως και 14 ετών, με χρέωση € 20/επίσκεψη
  • Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις έως € 200/περίπτωση, για επείγοντα περιστατικά (εξαιρούνται τα φάρμακα τα υλικά, οι αμοιβές γιατρών και οι επεμβατικές-ενδοσκοπικές πράξεις)

3. Φροντίδα ΜΙΝΕΤΤΑ

  • Δυνατότητα άμεσης διακομιδής
  • Υγειονομική μεταφορά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό
  • Υγειονομικός επαναπατρισμός
  • Επίσκεψη συγγενούς προσώπου

4. Δεύτερη Ιατρική Γνωμάτευση

Δεύτερη ιατρική γνωμάτευση σε περιπτώσεις σοβαρών παθολογικών ασθενειών και περίπλοκων χειρουργικών επεμβάσεων

Ενημερωθείτε αναλυτικότερα στο 2109309500 ή στον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή.