Κάθε χρόνο, μετά την αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του έτους, θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας. Τα κομμάτια θα μοιραστούν κατά την παράδοση και ένα από αυτά θα κοπεί για το σπίτι, κάποιοι ίσως αποδώσουν ένα κομμάτι στο νέο τους αυτοκίνητο… Σίγουρα όμως όλοι θα περιμένουν το φλουρί, το μικρό νόμισμα που θα φέρει τύχη και υγεία καθόλη τη νέα χρονιά. Κι αν το φλουρί δεν πέσει;

«Η καλή τύχη είναι στο χέρι μας!». Σύμφωνα με ρητά απ’ όλο τον κόσμο, τα καλύτερα δώρα μάς τα προσφέρουν όσοι νοιάζονται πραγματικά για εμάς. Αυτή τη χρονιά όπως και κάθε άλλη, η υγεία παραμένει το πολυτιμότερο αγαθό και η πρόληψη το καλύτερο δώρο, καθώς η τακτική παρακολούθησή της είναι αυτή που θα μας εξασφαλίσει περισσότερα και ποιοτικά χρόνια ζωής.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική με έμπρακτο ενδιαφέρον για τους ασφαλισμένους, προσφέρει ένα πολύτιμο δώρο: τη δυνατότητα ενός δωρεάν προληπτικού ελέγχου υγείας (check-up) μαζί με την ασφάλιση του οχήματος ή της περιουσίας σας*, μία φορά ανά ασφαλιστικό έτος. Ο έλεγχος περιλαμβάνει: Γενική αίματος, Γενική ούρων, ΤΚΕ, HDL, LDL, ολική χοληστερόλη και Σάκχαρο αίματος.

Παράλληλα, πέραν του Δωρεάν ετήσιου Check-up, ασφαλίζοντας το όχημα ή την περιουσία σας στη MINETTA, έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε στην προνομιακή τιμή των 50€, ένα ολοκληρωμένο πακέτο πρωτοβάθμιας περίθαλψης, το MINETTA AID, ανεξαρτήτως ηλικίας και κατάστασης υγείας, παρέχοντας ουσιαστικές καλύψεις όπως:

  • απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις αποκλειστικά σε συμβεβλημένους ιατρούς βασικών ειδικοτήτων με συμμετοχή 10€ ανά επίσκεψη σε δίκτυο πολυϊατρείων (Αθήνα – Θεσσαλονίκη)
  • ιατρικές επισκέψεις σε πανελλήνιο δίκτυο αποκλειστικά συμβεβλημένων ιδιωτικών ιατρείων, με συμμετοχή 20€ ανά επίσκεψη και δυνατότητα συνταγογράφησης και επανεξέτασης
  • απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις, αποκλειστικά σε συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα, κάνοντας χρήση παραπεμπτικού του ΕΟΠΥΥ
  • επεμβατικές και ειδικές διαγνωστικές εξετάσεις με προνομιακό τιμοκατάλογο.

Φυλάξτε την υγεία σας όπως το σπίτι ή το αυτοκίνητό σας

Η σωστή πρόληψη για την υγεία είναι όπως ένα καλό ασφαλιστήριο περιουσίας ή αυτοκινήτου. Προλαμβάνει πλήθος κινδύνων και μειώνει το κόστος αν επέλθει ζημιά.

Η MINETTA έχει διαμορφώσει ειδικά μελετημένα ασφαλιστικά προγράμματα για την ασφάλιση της κύριας και εξοχικής κατοικίας, του στεγαστικού δανείου, της κατοικίας βραχυχρόνιας μίσθωσης και των κοινόχρηστων χώρων.

Αντίστοιχα για τους κινδύνους στον δρόμο, η εταιρεία παρέχει μια σειρά από ασφαλιστικά προγράμματα με πολλαπλές βασικές και συμπληρωματικές καλύψεις για οχήματα με ξεκάθαρους, κατανοητούς όρους και προσιτά ασφάλιστρα. Γιατί αυτή είναι η ουσία της ασφάλειας και, στη ΜΙΝΕΤΤΑ, προέχει η ουσία.

Με προσήλωση στον στόχο να εκπληρώνει τις υποσχέσεις που δίνει στους ασφαλισμένους της, η ΜΙΝΕΤΤΑ παρέχει συμβόλαια με ουσιαστικές και καινοτόμες καλύψεις. Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ και επιλέξτε το ιδανικό ασφαλιστικό πακέτο μέσα από το πλούσιο εύρος προγραμμάτων που διαθέτει για την υγεία, τα οχήματα και την περιουσία σας.

* Δεν ισχύει για το πρόγραμμα Home Pack Apartment