Αν στο πεδίο αναζήτησης κάποιας διαδικτυακής μηχανής γράψουμε τη λέξη «ολοκληρωμένη», η αυτόματη συμπλήρωση θα δείξει λέξεις όπως «άποψη», «περιποίηση», «εικόνα» ή «λύση» μεταξύ άλλων, δεν θα φανεί ωστόσο πουθενά η «φροντίδα υγείας».

Από την αρχή του ο άνθρωπος επεδίωξε να ζήσει περισσότερα χρόνια και, παρότι σήμερα το προσδόκιμο ζωής είναι σημαντικά αυξημένο, διαφεύγει ακόμα σε πολλούς η σημασία της μακροβιότητας με ποιοτική υγεία. Ποιοτική υγεία χωρίς ολοκληρωμένη φροντίδα δύσκολα επιτυγχάνεται.

Για όσους επιθυμούν να ζουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα κάθε μέρα, η Interamerican έχει τη λύση!

Ξεπερνώντας την παραδοσιακή έννοια της ασφάλισης, η κορυφαία εταιρεία εγγυάται την ολοκληρωμένη φροντίδα υγείας μέσα από ένα σύνολο προϊόντων, υπηρεσιών, αποκλειστικών παροχών και μοναδικών προνομίων.

Με στόχο να βελτιώσει την ποιότητα ζωής σας και να φροντίσει ολιστικά την ευημερία σας, η Interamerican φροντίζει για την Πρόληψη και Διάγνωση:

  • μέσα από τα ιδιόκτητα πολυϊατρεία MEDIFIRSTτα οποία δίνουν πρόσβαση στους διακεκριμένους γιατρούς και στον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό τους για υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης, θεραπείας και διαχείρισης έκτακτων και τακτικών περιστατικών 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες τον χρόνο.
  • με ένα ευρύ δίκτυο συνεργασιών με περισσότερους από 1.400 γιατρούς και πάνω από 250 σύγχρονα διαγνωστικά κέντρα ώστε να έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Ανά πάσα στιγμή, για οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό όπως ατύχημα ή εκδήλωση ύποπτων συμπτωμάτων, η εταιρία παρέχει Άμεση Ιατρική Βοήθεια 24/7 στην Ελλάδα και σε 165 χώρες παγκοσμίως με:

  • 24ωρη Γραμμή Υγείας 1010, για να λάβετε ιατρική καθοδήγηση και πρώτες βοήθειες από εξειδικευμένους γιατρούς και κατάλληλα εκπαιδευμένο, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.
  • ιδιόκτητα μέσα υγειονομικής μεταφοράς (ασθενοφόρα, ελικόπτερα και αεροπλάνα της Interamerican) στο πλησιέστερο ενδεδειγμένο νοσοκομείο άμεσα και με ασφάλεια.

Στο πεδίο της Περίθαλψης και Νοσηλείας, η Interamerican σας προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα υγείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό:

  • στην Αθηναϊκή MEDICLINIC, τη Γενική Κλινική της Interamerican με το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, όλων των ειδικοτήτων και υπερσύγχρονο εξοπλισμό που εγγυώνται προηγμένες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας
  • σε οποιοδήποτε από τα 34 κορυφαία ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα που συνεργάζεται και σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία της Ελλάδας
  • με κάλυψη της νοσηλείας σας στο εξωτερικό.

Σε έναν κόσμο που «τρέχει» και συνεχώς αλλάζει, η Interamerican καινοτομεί και στην υγεία:

  • με την καινοτόμα εφαρμογή ψηφιακού ελέγχου συμπτωμάτων Medi ON, που με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, σας επιτρέπει να αξιολογήσετε έγκυρα, κάθε σύμπτωμα υγείας που σας απασχολεί και να μάθετε τα πιθανά αίτιά του. Ακόμα, μέσω της εφαρμογής λαμβάνετε ιατρική καθοδήγηση τηλεφωνικά ή μέσω chat και βρίσκετε τον κατάλληλο γιατρό και διαγνωστικό κέντρο στην περιοχή σας. Το app παρέχεται αποκλειστικά και εντελώς δωρεάν σε ασφαλισμένους υγείας της Interamerican με ατομικό συμβόλαιο και στα μέλη της οικογένειας που είναι ασφαλισμένα στο συμβόλαιό τους.
  • με τη συμβουλευτική υπηρεσία Δεύτερη Ιατρική Γνώμη που προσφέρει μια πολύτιμη δεύτερη γνώμη για θέματα διάγνωσης και θεραπείας από το παγκόσμιο δίκτυο κορυφαίων γιατρών Best Doctors, μέλος της Teladoc Health.

Με την Interamerican η ζωή γίνεται καλύτερη αφού, σε συνεργασία με κορυφαίους φορείς, απολαμβάνετε αποκλειστικές προσφορές και προνόμια με στόχο να εντάξετε την ισορροπημένη διατροφή και την φυσική άσκηση στην ζωή σας. Παράλληλα, μαθαίνετε ό,τι νεότερο για την καλή υγεία, την διατροφή, την ευεξία, την ευημερία και την καλή ψυχολογία σας, μέσα από πλούσιο ενημερωτικό περιεχόμενο που δημιουργεί η εταιρία αποκλειστικά για εσάς!