Ακόμα και αν κάποιος ήθελε να αποκρύψει ότι κάποτε κατέφυγε στο διαδίκτυο για να βρει τι ήταν ο πόνος ή η αδιαθεσία που ένιωσε, τα στοιχεία μάλλον θα αποκάλυπταν το ψέμα. Κάθε λεπτό, 700.000 κλικ για ζητήματα υγείας βάζουν «φωτιά» στις μηχανές αναζήτησης. Και, σίγουρα, δεν θα θέλαμε να συνυπολογίσουμε πόσα γιατροσόφια και συμβουλές γνωστών συμπλήρωσαν τις άστοχες ιντερνετικές διαγνώσεις.

Πόσο πιο ασφαλή και αξιόπιστα θα ήταν όλα αν, με την ίδια ταχύτητα και ευκολία, ένας γιατρός απαντούσε στους προβληματισμούς για την υγεία μας, αν με τη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης λαμβάναμε μια πρώτη εκτίμηση για τη συμπτωματολογία μας; Πόσο μεγαλύτερη ανακούφιση θα νιώθαμε αν στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου, ανά πάσα στιγμή, υπήρχε κάποιος να μας ενημερώσει για την καταλληλότερη ιατρική ειδικότητα για την περίπτωσή μας αλλά και για το πλησιέστερο ιατρικό κέντρο ή νοσοκομείο που μπορούμε να απευθυνθούμε;

Αν σας απασχολούν τέτοια ερωτήματα, είναι η στιγμή να γνωρίσετε το Medi ON. Πρόκειται για την καινοτόμα εφαρμογή της Interamerican που, αξιοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη και άλλες δυνατότητες της σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας, δίνει την ευκαιρία στον χρήστη από οποιοδήποτε μέρος και οποτεδήποτε μέσα στην ημέρα:

  • να μάθει τα πιθανά αίτια για οποιοδήποτε σύμπτωμα τον απασχολεί
  • να γνωρίζει αν πρόκειται για επείγον περιστατικό που απαιτεί άμεση διαχείριση
  • να λάβει ιατρικές συμβουλές και πρώτες βοήθειες μέσω chat ή τηλεφώνου από εξειδικευμένο γιατρό
  • να βρει τον πλησιέστερο κατάλληλο γιατρό και διαγνωστικό κέντρο από το ευρύ δίκτυο υγείας της Interamerican.

Τώρα ο γιατρός σου, βρίσκεται κάθε στιγμή μαζί σου!

Με το Μedi ON ελέγχετε εύκολα και γρήγορα τα συμπτώματα που σας ανησυχούν όπου και αν βρίσκεστε, όλο το 24ωρο. Απαντώντας σε απλές ερωτήσεις, λαμβάνετε αξιόπιστη αξιολόγηση και μια πρώτη εκτίμηση για την κατάσταση της υγείας σας. Με ένα μόνο κλικ, επικοινωνείτε άμεσα με τη «Γραμμή Υγείας 1010» της Interamerican για να λάβετε επιπλέον συμβουλές ή καθοδήγηση από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, μέσω chat (08.00-20.00, εργάσιμες ημέρες) ή μέσω τηλεφώνου (24/7).

Η εφαρμογή Medi ON ήρθε για να βελτιώσει τη ζωή κάθε ανθρώπου και να ενισχύσει παράλληλα τον τομέα της πρωτοβάθμιας υγείας. Όχι τυχαία, η πρωτοβουλία «Medi ON Πρωτοποριακή ψηφιακή εφαρμογή ελέγχου Υγείας εξ αποστάσεως» αξιολογήθηκε και βραβεύθηκε στα Bravo Sustainability Awards 2022 για τη σημαντική συμβολή της στην προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και στην υποστήριξη ενός βιώσιμου μέλλοντος από τα 170 μέλη των Επιτροπών Διαλόγου & Αξιολόγησης του θεσμού, καθώς και μέσω δημόσιας ψηφοφορίας, με συμμετοχή περισσότερων από 16.000 Ενεργούς Πολίτες.

Πώς θα αποκτήσετε το Medi ON 

Το Medi ON είναι διαθέσιμο με ένα κλικ στο Google Play και το App Store. Καθώς η πρωτοποριακή εφαρμογή εντάσσεται στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου συστήματος υγείας της ασφαλιστικής εταιρείας, προϋπόθεση για να το αποκτήσει κάποιος είναι να διαθέτει ατομικό συμβόλαιο υγείας στην Interamerican.