Αποτελεί βαθύτερη ανθρώπινη ανάγκη η αναζήτηση της ασφάλειας, η επιθυμία της μακροβιότητας, η στόχευση σε μια ποιοτική ζωή, αλλά και η δυνατότητα βοήθειας και φροντίδας στα δύσκολα. Όταν ένα πρόβλημα υγείας παρουσιαστεί είτε σε εμάς είτε στα αγαπημένα μας πρόσωπα, αυτό που θέλουμε να έχουμε είναι πρόσβαση στα καλύτερα νοσοκομεία και τη βέλτιστη ιατρική φροντίδα.

Σε αυτήν ακριβώς την ανάγκη απαντά η ασφάλεια υγείας bewell της INTERAMERICAN, το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα υγείας, όπου η ασφάλιση σχεδιάζεται ξεχωριστά για τις δικές σας ανάγκες. Το bewell σάς δίνει την ευελιξία να συνδυάσετε εσείς τις καλύψεις που θέλετε, προσφέροντάς σας όσα ακριβώς χρειάζεστε σε προσιτό κόστος.

 

Πλήρης κάλυψη σε περίπτωση νοσηλείας

Ένα περιστατικό υγείας που χρήζει νοσηλείας είναι ένας από τους κορυφαίους λόγους ανησυχίας, αφού συχνά συνοδεύεται από υψηλό κόστος που ανατρέπει τον οικονομικό μας προγραμματισμό.

Τέλος σε αυτή την ανησυχία δίνει το πρόγραμμα υγείας bewell Νοσηλεία από Ασθένεια και Ατύχημα, καλύπτοντας τα έξοδα νοσηλείας στο δίκτυο νοσοκομείων και τη θέση νοσηλείας που εσείς επιλέγετε. Ακόμα, μπορείτε να ρυθμίσετε τη συμμετοχή και το όριο κάλυψής σας, αλλά και το δίκτυο των συνεργαζόμενων νοσοκομείων στα οποία θα θέλατε να έχετε πρόσβαση. Μάλιστα για ορισμένα σοβαρά περιστατικά υγείας, όπως είναι ο καρκίνος, τα καρδιολογικά και εγκεφαλικά επεισόδια έχετε 100% κάλυψη, δηλαδή δεν συμμετέχετε στα έξοδα νοσηλείας. Επίσης το πρόγραμμα παρέχει Άμεση Ιατρική Βοήθεια, νοσηλεία στο εξωτερικό και κάλυψη εξόδων για αποκλειστική νοσοκόμα.

 

Φτιάξτε ένα «φιλικό» ασφάλιστρο

Με ποιο τρόπο; Πειραματιστείτε με τις καλύψεις! Οι 4 σημαντικότεροι παράγοντες που μπορείτε να επηρεάσετε για να λάβετε ένα ασφάλιστρο που ανταποκρίνεται στις δυνατότητές σας είναι:

Το ύψος ποσού κάλυψης: Επιλέξτε την κάλυψή σας, από τις €20.000 έως το €1.000.000 ανά ασφαλιστική περίοδο.
H θέση νοσηλείας: Επιλέξτε lux, μονόκλινο, δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο.
H συμμετοχή: Θέλετε συμμετοχή στο κόστος νοσηλείας; Σε ποσό ή ποσοστό; Ανά έτος ή ανά περιστατικό;
Το δίκτυο νοσοκομείων: Επιλέξτε το βασικό, το πλήρες ή το διευρυμένο δίκτυο.

 

Αξιοποιήστε αποκλειστικά προνόμια και εκπτώσεις

Επωφεληθείτε από τις οικογενειακές εκπτώσεις που μπορεί να φτάσουν έως και το -20% των συνολικών ασφαλίστρων, αλλά και από τις εκπτώσεις με βάση τον τρόπο πληρωμής π.χ. επιλέγοντας ετήσια πάγια εντολή, η έκπτωση φτάνει το -10%.

Επίσης, σε όλα τα ατομικά προγράμματα κάλυψης νοσοκομειακής περίθαλψης, με το νέο σχήμα προνομίων της INTERAMERICAN, Προνόμια Νοσηλείας, μπορείτε να μηδενίσετε ή να μειώσετε σημαντικά τη συμμετοχή σας στα έξοδα νοσηλείας, επιλέγοντας ένα από τα συνεργαζόμενα νοσοκομεία της ενέργειας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: www.interamerican.gr