Μια ασθένεια μπορεί να στοιχίσει ακριβά στην ποιότητα της ζωής μας, ενώ ένα ατύχημα μπορεί να αφήσει ανεξίτηλα σημάδια στη σωματική και ψυχική μας υγεία.

Στην πορεία του ανθρώπου μέχρι σήμερα, έχουν καταγραφεί χιλιάδες απειλητικές παθήσεις που δυστυχώς εκδηλώνονται σε ανύποπτο χρόνο και σε κάθε ηλικία, προσβάλλοντας ζωτικά όργανα και λειτουργίες. Μια άτυχη στιγμή, από την άλλη μεριά, μπορεί να «διαρκέσει» για πάντα, μέσα από το σημάδι που αφήνει στο σώμα και την ψυχή π.χ. με τη μειωμένη κινητικότητα ύστερα από ένα τροχαίο ατύχημα.

Στην Ευρώπη, τα καρδιαγγειακά νοσήματα και οι κακοήθειες, καθώς και τα ατυχήματα αποτελούν τις σημαντικότερες απειλές για την ζωή, ενώ αποτελούν ένα βαρύ φορτίο για όποιον νοσεί και πορεύεται μαζί τους. Σε αυτή τη δύσκολη πορεία με μια σοβαρή ασθένεια που διαταράσσει την ποιότητα της ζωής είναι καίρια η ύπαρξη αρωγής και βοήθειας μια και το βάρος της ασθένειας είναι μεγάλο και προκύπτει η ανάγκη ο πάσχων να το μοιραστεί αντί να το κουβαλάει μόνος.

Εδώ και 50 χρόνια, με προθυμία, σεβασμό και ευθύνη, η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική αναλαμβάνει αυτόν τον ρόλο, απλώνοντας ένα πέπλο προστασίας και οικονομικής ανακούφισης για τους ασφαλισμένους της μέσα από τα νοσοκομειακά της προγράμματα. Παράλληλα, προβλέποντας για παθήσεις και ανεπιθύμητα περιστατικά, προσφέρει συμπληρωματικές ασφαλιστικές καλύψεις, αναγκαίες για ολοκληρωμένη προστασία. Οι καλύψεις αφορούν:

  • 10 σοβαρές ασθένειες και καταστάσεις. Το πακέτο εξασφαλίζει τον ασφαλισμένο για περιπτώσεις Καρκίνου, Χειρουργικής Επέμβασης Στεφανιαίας, Καρδιακής Προσβολής, Νεφρικής Ανεπάρκειας, Εγκεφαλικού επεισοδίου, Τύφλωσης, Μεταμόσχευσης Βασικού Οργάνου, Παράλυσης, Απώλειας Άκρων, Βαρέων Εγκαυμάτων  3ου Βαθμού.
  • 20 σοβαρές ασθένειες και καταστάσεις. Παράλληλα, προσφέροντας κάλυψη για παθήσεις όπως οι νευροεκφυλιστικές αλλά και ενισχύοντας τις καλύψεις για τα καρδιαγγειακά περιστατικά, την πρώτη αιτία θανάτων παγκοσμίως, η MINETTA Ασφαλιστική προσφέρει το παραπάνω πακέτο διευρυμένο κατά 11 επιπλέον περιπτώσεις: Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, Κίρρωση Ήπατος (τελικό στάδιο), Χειρουργική Επέμβαση Αορτής, Αντικατάσταση Καρδιακών Βαλβίδων, Αγγειοπλαστική (PTCA), Νόσος Alzheimer, Καλοήθης όγκος εγκεφάλου, Κώμα, Εγκεφαλίτιδα, Νόσος Parkinson και Απώλεια Ικανότητας Αυτοεξυπηρέτησης.

Και για τα δύο πακέτα συμπληρωματικών καλύψεων το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο καταβάλλεται εφάπαξ σε περίπτωση κάποιου από τα ως άνω περιστατικά, σύμφωνα πάντα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναγράφονται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, ενώ για το πακέτο των 20 σοβαρών ασθενειών καλύπτονται και έξοδα περίθαλψης και αποκλειστικής νοσοκόμας – συνολικά μέχρι το 25% του κεφαλαίου – για τα επόμενα πέντε (5) έτη.

Φροντίδα για κάθε γυναίκα

Με έμπρακτο ενδιαφέρον για τις γυναίκες, η MINETTA Ασφαλιστική με το πρόγραμμα Κάλυψη Σοβαρών Ασθενειών Γυναικών, μεριμνά για τη γυναίκα που θα διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού ή των γεννητικών οργάνων. Στις περιπτώσεις εμφάνισης των δύο ασθενειών, το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο καταβάλλεται εφάπαξ.

Παράλληλα, συνδυάζοντας την κάλυψη με τα εξωνοσοκομειακά προγράμματα της εταιρείας που περιλαμβάνουν διαγνωστικές εξετάσεις, επισκέψεις σε ιατρούς και ετήσιο προληπτικό έλεγχο (check up), οι ασφαλισμένες δημιουργούν ένα πλήρες πακέτο για ουσιαστική πρόληψη και προστασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ετήσιο κόστος της κάλυψης είναι ιδιαίτερα χαμηλό, αποτελώντας ουσιαστικά ένα δώρο για τις γυναίκες.

Ενημερωθείτε άμεσα για τα σημαντικά πακέτα σοβαρών ασθενειών και περιστατικών. Απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό σας σύμβουλο ή στο τηλεφωνικό κέντρο της Εταιρείας στον αριθμό 210 9309500.