Το εμβολιαστικό πρόγραμμα της χώρας προχωρά με σταθερό ρυθμό, ενώ νέες ομάδες του πληθυσμού αναμένεται να ενταχθούν στο πλάνο, οδηγώντας έτσι στην οικοδόμηση του τείχους ανοσίας και στην μείωση της ανησυχίας για τον φονικό ιό που για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι, έχει φέρει την ανατροπή στον τρόπο ζωής μας.

Το μεταλλαγμένο στέλεχος Δέλτα ωστόσο, το οποίο εκτιμάται ότι θα αποτελέσει το 90% των νέων λοιμώξεων κορωνοϊού παγκοσμίως έως το τέλος του καλοκαιριού, αποτελεί ένα «καμπανάκι» ανησυχίας που μας θυμίζει ότι το άγχος για τον κορωνοϊό αργεί ακόμη να φύγει από την ζωή μας. Αναπόφευκτα η αγωνία για τον αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισης του  κορωνοϊού μας κυριεύει, την ώρα που το μόνο που θα επιθυμούσαμε να υπάρχει στο πλάνο του καλοκαιριού είναι τα σχέδια των διακοπών…

Υπάρχει ωστόσο ένας τρόπος για τη μείωση του άγχους για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και δεν είναι άλλος από τα προγράμματα Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Η Εθνική Ασφαλιστική, ηγέτης στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και γνώμονα τη συνεχή ικανοποίηση των αναγκών των ασφαλισμένων της, έρχεται να συμβάλλει στη  μείωση του άγχους για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, προσφέροντας νέες υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις συνθήκες που επικρατούν. Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρει μέσω του ασφαλιστηρίου συμβολαίου Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, την κάλυψη της  εξέτασης Μοριακής Ανίχνευσης (PCR) για τον SARS-CoV2 , με μια μικρή συμμετοχή του ασφαλισμένου στο κόστος, που ανέρχεται στα 12 ευρώ..

Ειδικότερα, μέσω του Προγράμματος Διαγνωστικών – Εξωνοσοκομειακών Εξετάσεων Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, οι ασφαλισμένοι έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν στο τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού, στο δίκτυο των συνεργαζόμενων διαγνωστικών κέντρων της Affidea.

Παράλληλα, η Εθνική Ασφαλιστική με την πολυετή πείρα της στην ασφάλιση ζωής και υγείας, προσφέρει ασφαλιστικά προγράμματα που επιτρέπουν στους ασφαλισμένους της να απολαμβάνουν μια ξένοιαστη ζωή, με σιγουριά και ευελιξία, προστατεύοντας το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία τους.

Με οδηγό τις πραγματικές ανάγκες του σημερινού ανθρώπου, η Εθνική Ασφαλιστική έχει σχεδιάσει και προσφέρει ένα καινοτόμο προϊόν στην ασφάλιση Υγείας, το Πλήρες Πρόγραμμα Ασφάλισης Υγείας Full [Health].

Το πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health] δίνει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να επιλέξει το ιδανικό για εκείνον επίπεδο κάλυψης, να απολαμβάνει υπηρεσίες νοσηλείας και ιατρικής φροντίδας και να πραγματοποιεί διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε ιατρούς και σε σύγχρονα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και Διαγνωστικά Κέντρα της χώρας. Το Πλήρες Πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health], απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να φροντίσουν για την υγεία τους και να διατηρήσουν ένα υψηλό επίπεδο ασφαλιστικής κάλυψης, σε όλα τα στάδια της ζωής τους.

Μέσω του προγράμματος Full [Health] ο ασφαλισμένος, εξασφαλίζει υψηλό ετήσιο όριο κάλυψης σε περίπτωση νοσηλείας, μέχρι του ποσού των 1.500.000 €,  επιλέγει ελεύθερα, το νοσοκομείο που θα τον περιθάλψει, τη θέση νοσηλείας του καθώς και τον ιατρό που θα τον φροντίσει. Επιπλέον, ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες, επιλέγει το ποσό συμμετοχής του στα έξοδα νοσηλείας , έχοντας στη διάθεσή του 6 διαφορετικές επιλογές ποσού συμμετοχής του στα έξοδα ανά νοσηλεία (0,00€, 500,00€, 1.500,00€, 3.000,00€, 6.000,00€ ή 10.000,00€ ετησίως, εφόσον υπάρχει ταυτόχρονα και ομαδική ασφάλιση, η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγηση αυτής της επιλογής).

Ευελιξία επιλογών παρέχεται στον ασφαλισμένο και σε ό,τι αφορά την Κάλυψη Διαγνωστικών Εξετάσεων Full [Health]  καθώς για την κάλυψη των εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων, ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει το ετήσιο ποσό κάλυψης που επιθυμεί, με δυνατότητα επιλογής του ποσοστού συμμετοχής του στα έξοδα, ανάλογα με τις ανάγκες του.  Επιπλέον, έχει στη διάθεσή του έναν δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο για τη φροντίδα της υγείας του, ενώ απολαμβάνει προνομιακές παροχές και δωρεάν υπηρεσίες μέσω Συμβεβλημένου Ομίλου, όπως επισκέψεις σε ιατρούς, οδοντιατρική φροντίδα, φυσιοθεραπευτική φροντίδα, δεύτερη γνώμη ιατρού κ.λπ.

Κάλυψη και στις μεγαλύτερες ηλικίες

Το πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health] απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 1 μηνός μέχρι 18 ετών και σε ενήλικες μέχρι ηλικίας 70 ετών. Μεριμνώντας ειδικά για τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει συνδυασμούς νοσοκομειακής κάλυψης Full [Health], που εξασφαλίζουν δυνατότητα εισόδου στο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 70 ετών, επιλέγοντας ο ασφαλισμένος το ποσό συμμετοχής του στα έξοδα ανά νοσηλεία (1.500,00€ ή 3.000,00€ ή 6.000,00€). Επίσης, διαθέτει συγκεκριμένους συνδυασμούς κάλυψης διαγνωστικών εξετάσεων Full [Health], που διασφαλίζουν την είσοδο στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 75 ετών (με ανώτατο ετήσιο όριο κάλυψης εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων μέχρι του ποσού των 2.000,00€ και 10% ποσοστό  συμμετοχής του ασφαλισμένου στα έξοδα).

Εκπτώσεις για τα εξαρτώμενα μέλη

Για τα εξαρτώμενα μέλη της οικογένειας, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει σημαντικές οικογενειακές εκπτώσεις στα ετήσια ασφάλιστρα προγραμμάτων υγείας (ποσοστό έκπτωσης 20% για τον/την σύζυγο, ποσοστό έκπτωσης 30%, 40% & 50% στα τρία πρώτα παιδιά, αντίστοιχα και δωρεάν ασφάλιση υγείας από το τέταρτο παιδί και μετά), ελαφρύνοντας σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Ασφάλιση για όλους         

Το Πλήρες Πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health] προσφέρει μοναδικές λύσεις ασφάλισης υγείας, ιδίως στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη περισσότερο από όλους. Το Full [Health] Ειδικό 4U και το Full Μέριμνα 4U αποτελούν ιδανικές λύσεις, για άτομα με σοβαρό ιατρικό ιστορικό, που επιθυμούν να καλύψουν τα έξοδα νοσηλείας και τις διαγνωστικές εξετάσεις τους μέσω της ασφάλισής τους στην Εθνική Ασφαλιστική.

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα ασφάλισης Υγείας Full [Health] της Εθνικής Ασφαλιστικής, μπορείτε να απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή, στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης καλώντας τους αριθμούς +302130318189 (από Ελλάδα και εξωτερικό) και 18189 (από Ελλάδα) ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εταιρίας: www.ethniki–asfalistiki.gr