Ένα βασικό γνώρισμα της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι ότι αφουγκράζεται τις αγωνίες του σύγχρονου ανθρώπου και προσαρμόζει τα προγράμματά της στις ανάγκες του. Όχι τυχαία, το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης την έχει κατατάξει στην κορυφή του ασφαλιστικού κλάδου.

Έτσι και σήμερα που η πανδημία έχει φέρει ανατροπές στην καθημερινότητά μας, η Εθνική Ασφαλιστική αποδεικνύεται σύμμαχος και στη μάχη κατά του νέου κορωνοϊού, προσφέροντας στους ασφαλισμένους της τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν την εξέταση μοριακής ανίχνευσης του ιού με μια μικρή μόνο συμμετοχή στο κόστος, ύψους 12 ευρώ, στο δίκτυο των συνεργαζόμενων διαγνωστικών κέντρων της Affidea.

Συγκεκριμένα, οι ασφαλισμένοι με το πρόγραμμα Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, μπορούν να απευθυνθούν σε σε γιατρό ειδικότητας πνευμονολόγου ή παθολόγου ή καρδιολόγου, ή ΩΡΛ του δικτύου Affidea και εφόσον κριθεί απαραίτητο, να υποβληθούν στην εξέταση Μοριακής Ανίχνευσης (PCR). Ειδικά για τα ασφαλισμένα ανήλικα παιδιά, αρκεί γνωμάτευση του παιδιάτρου, που να κρίνει ως απαραίτητη τη διενέργεια της εξέτασης

Όμως η μέριμνα για την υγεία του ανθρώπου δεν περιορίζεται στην προστασία από τον κορωνοϊό.

Το Πλήρες Πρόγραμμα Ασφάλισης Υγείας Full [Health] είναι το πρόγραμμα που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και επιθυμίες για μια ποιοτική φροντίδα υγείας όχι μόνο για το παρόν αλλά και μακροπρόθεσμα. Πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν της Εθνικής Ασφαλιστικής που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα καλύψεων, από υπηρεσίες νοσηλείας και ιατρικής φροντίδας έως διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε ιατρούς σε σύγχρονα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και Διαγνωστικά Κέντρα της χώρας.

Τέσσερις σημαντικές δυνατότητες του προγράμματος Full [Health]:

  • Ευελιξία επιλογών· το πακέτο εξασφαλίζει υψηλό ετήσιο όριο κάλυψης σε περίπτωση νοσηλείας έως 1.500.000€, με δυνατότητα ελεύθερης επιλογής του νοσηλευτικού ιδρύματος για την περίθαλψη, της θέση νοσηλείας καθώς και του θεράποντα ιατρού. Επίσης, επιλέγει το ποσό συμμετοχής του στα έξοδα νοσηλείας, ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες, έχοντας στη διάθεσή του 6 διαφορετικές επιλογές ποσού συμμετοχής του στα έξοδα, ανά νοσηλεία (0€, 500€, 1.500€, 3.000€, 6.000€ ή 10.000€ ετησίως, εφόσον συνυπάρχει ομαδική ασφάλιση η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγηση αυτής της επιλογής).
  • Ευελιξία στην Κάλυψη Διαγνωστικών Εξετάσεων· ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει το ετήσιο ποσό κάλυψης Διαγνωστικών Εξετάσεων που επιθυμεί, καθώς και το ποσοστό συμμετοχής του στα έξοδα, μέχρι του ποσού των 700€ ή των 2.000€ (με συμμετοχή ποσοστού 0% ή 10% γι’ αυτές τις 2 επιλογές) είτε να επιλέξει απεριόριστη κάλυψη διαγνωστικών εξετάσεων. Επιπλέον, με το πακέτο Full [Health] Διάγνωση ο ασφαλισμένος εξασφαλίζει έναν δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο και σημαντικές ακόμα προνομιακές παροχές και δωρεάν υπηρεσίες μέσω Συμβεβλημένου Ομίλου, όπως επισκέψεις σε ιατρούς, οδοντιατρική φροντίδα, φυσιοθεραπευτική φροντίδα, δεύτερη γνώμη ιατρού κ.λπ.
  • Κάλυψη για τις μεγαλύτερες ηλικίες· το Full [Health] καλύπτει ένα ευρύ ηλικιακό φάσμα από βρέφη 1 μηνός έως ενήλικες 70 ετών. Με έντονο το ενδιαφέρον για την τρίτη ηλικία, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει συνδυασμούς νοσοκομειακής κάλυψης Full [Health], που εξασφαλίζουν δυνατότητα εισόδου στο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 70 ετών και επιλογής του ποσού συμμετοχής του στα έξοδα ανά νοσηλεία (1.500€ ή 3.000€ ή 6.000€). Παράλληλα, το πρόγραμμα διαθέτει συγκεκριμένους συνδυασμούς κάλυψης διαγνωστικών εξετάσεων Full [Health] που διασφαλίζουν την είσοδο στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 75 ετών (με ανώτατο ετήσιο όριο κάλυψης εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων μέχρι του ποσού των 2.000,00€ και ποσοστό 10% συμμετοχή του ασφαλισμένου στα έξοδα).
  • Μέριμνα για την οικογένεια· για τα εξαρτώμενα μέλη της οικογένειας, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις στα ετήσια ασφάλιστρα προγραμμάτων υγείας που ανέρχονται στο 20% για τον/την σύζυγο, στο 30%, 40% και 50% στα τρία πρώτα παιδιά, καθώς και δωρεάν ασφάλιση υγείας από το τέταρτο παιδί και μετά, ελαφρύνοντας σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Τι κερδίζει ακόμα όποιος επιλέξει το Πρόγραμμα Full [Health]:

  • Μηδενισμό ή μείωση κατά ποσοστό 50% του ποσού συμμετοχής του ασφαλισμένου στα έξοδα νοσηλείας, ανάλογα με την επιλογή του Νοσοκομείου.
  • Μείωση κατά 50% της συμμετοχής του ασφαλισμένου σε περίπτωση επέμβασης χωρίς νοσηλεία ή βραχεία νοσηλεία σε Συμβεβλημένα με την Εθνική Ασφαλιστική Νοσηλευτικά Ιδρύματα
  • Ημερήσιο Επίδομα Νοσηλείας ή Χειρουργικό Επίδομα σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος αποφασίσει να μην ενεργοποιήσει το πρόγραμμα Full [Health] για τα έξοδα νοσηλείας του
  • Δυνατότητα διενέργειας μίας σειράς ιατρικών πράξεων χωρίς νοσηλεία, μέχρι το ποσό των 1.000€ ετησίως, στα Συμβεβλημένα με την Εθνική Ασφαλιστική Νοσοκομεία, χωρίς συμμετοχή του ασφαλισμένου εφόσον γίνει χρήση του κύριου ασφαλιστικού φορέα
  • Μείωση της συμμετοχής του ασφαλισμένου στα έξοδα νοσηλείας, εφόσον γίνει χρήση του κύριου φορέα ασφάλισης
  • Κάλυψη εξόδων που μπορεί να προκύψουν πριν ή μετά τη νοσηλεία.

Ειδικά προγράμματα για άτομα με ιατρικό ιστορικό

Τα Full [Health] Ειδικό 4U και Full Μέριμνα 4U είναι οι ιδανικές επιλογές για ανθρώπους με σοβαρό ιατρικό ιστορικό που επιθυμούν να καλύψουν τα έξοδα νοσηλείας και διαγνωστικών εξετάσεων μέσω της ασφάλισής τους στην Εθνική Ασφαλιστική. Τα προγράμματα αποτελούν μια ασπίδα προστασίας γι΄αυτούς που την έχουν περισσότερο ανάγκη.

Γιατί επιλέγετε την Εθνική Ασφαλιστική

Με το σημαντικό πλεονέκτημα της πολυετούς πείρας στην ασφάλιση ζωής και υγείας, η Εθνική Ασφαλιστική εξασφαλίζει με τα ασφαλιστικά της προγράμματα μια ζωή δίχως άγχη για τους ασφαλισμένους της και πάνω απ’ όλα, ποιότητα ζωής.

Η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία, με κύριο στόχο οι άνθρωποι που την εμπιστεύονται να αισθάνονται σιγουριά, έχει αποδείξει έμπρακτα εδώ και 130 χρόνια ότι το τρίπτυχο Εμπιστοσύνη, Αφοσίωση και Άμεση Εξυπηρέτηση αποτελεί την ειδοποιό διαφορά της στον ασφαλιστικό τομέα, με πάνω από 1.000.000 ασφαλισμένους να την εμπιστεύονται για την ασφάλειά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα ασφάλισης Υγείας Full [Health] της Εθνικής Ασφαλιστικής απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή, στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης με αριθμό +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) και 18189 (Ελλάδα) ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Εταιρίας www.ethniki–asfalistiki.gr