Η Εθνική Ασφαλιστική, η Εταιρία, που σε κάθε δύσκολη στιγμή, έχει αποδείξει έμπρακτα την υποστήριξή της στο κοινωνικό σύνολο, ενισχύει τη μεγάλη εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της «επίθεσης» που δέχεται η χώρα μας από το νέο κορωνοϊό COVID-19. Υποστηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας και την Πολιτεία, προσφέροντας στο Υπουργείο Υγείας 100.000 χειρουργικές μάσκες και 10 monitors παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών μονάδων ΜΕΘ, για να χρησιμοποιηθούν στην προσπάθεια καταπολέμησης του COVID-19. Επίσης προσφέρει 200 tablets τελευταίας τεχνολογίας, προς το Υπουργείο Παιδείας για την ενίσχυση του τεχνολογικού εξοπλισμού Λυκείων, Γυμνασίων, Δημοτικών και Νηπιαγωγείων της χώρας, προκειμένου να διευκολυνθεί η υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, λόγω της πανδημίας του COVID-19 αλλά και για να συμβάλλει μακροπρόθεσμα στην εμβάθυνση των ψηφιακών δεξιοτήτων.

Πρωταρχικό μέλημα της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι η πλήρης και άμεση κάλυψη των ασφαλισμένων της καθώς και η υγεία και ασφάλεια του ανθρώπινου δυναμικού και των συνεργατών της. Στο πλαίσιο αυτό, έχουν τεθεί σε λειτουργία μηχανισμοί που εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη συνέχεια των βασικών λειτουργιών και κυρίως την καταβολή αποζημιώσεων στους ασφαλισμένους. Από τις αρχές του έτους και έως το τέλος Απριλίου, συμπεριλαμβανομένης και της περιόδου της πανδημίας, έχουν καταβληθεί αποζημιώσεις στους κλάδους ζωής και υγείας που ανέρχονται στο συνολικό ποσό των €102 εκ.

Καλύπτει για τους Ασφαλισμένους της την εξέταση ανίχνευσης κορωνοϊού SARS-COV2 (Covid-19) σύμφωνα με τα νέα κριτήρια του Υπουργείου Υγείας για την πραγματοποίηση της εξέτασης. Διευκρινίζεται ότι γενικά δεν εξαιρείται η πανδημία από τους όρους των συμβολαίων της Εθνικής Ασφαλιστικής (Ζωής και Υγείας, Ατομικών και Ομαδικών).

Γνωρίστε το ευέλικτο ασφαλιστικό πρόγραμμα Full [Health] της Εθνικής Ασφαλιστικής και προστατεύστε με σιγουριά και ευελιξία το πολυτιμότερο αγαθό σας, την υγεία σας

Το καινοτόμο πρόγραμμα Full [Health] δίνει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να επιλέξει το ιδανικό για εκείνον επίπεδο κάλυψης, να απολαμβάνει υπηρεσίες νοσηλείας, ιατρικής φροντίδας και να πραγματοποιεί διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε γιατρούς και σε σύγχρονα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και Διαγνωστικά Κέντρα της χώρας. Το Πλήρες Πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health], απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να φροντίσουν για την υγεία τους και να διατηρήσουν ένα υψηλό επίπεδο ασφαλιστικής κάλυψης σε όλα τα στάδια της ζωής τους.

Ευελιξία επιλογών μέσω του προγράμματος Full [Health]
Το πρόγραμμα της Εθνικής Ασφαλιστικής Full [Health], εξασφαλίζει υψηλό ετήσιο όριο κάλυψης σε περίπτωση νοσηλείας, μέχρι του ποσού των 1.500.000€. Ο ασφαλισμένος επιλέγει ελεύθερα το νοσοκομείο που θα τον περιθάλψει και τον ιατρό που θα τον φροντίσει, καθώς και τη θέση νοσηλείας του. Επίσης επιλέγει το ποσό συμμετοχής του στα έξοδα νοσηλείας, ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες, έχοντας στη διάθεσή του 6 διαφορετικές επιλογές ποσού συμμετοχής του στα έξοδα ανά νοσηλεία (0€, 500€, 1.500€, 3.000€ , 6.000€ ή 10.000€ κατά έτος)

Ευελιξία επιλογών και στην Κάλυψη Διαγνωστικών Εξετάσεων Full [Health]
Για την κάλυψη των εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων, ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει το ετήσιο ποσό κάλυψης που επιθυμεί, με δυνατότητα επιλογής του ποσοστού συμμετοχής του στα έξοδα, ανάλογα με τις ανάγκες του. Μπορεί να επιλέξει απεριόριστη κάλυψη διαγνωστικών εξετάσεων, ή μέχρι 700€ ή 2.000€ (με συμμετοχή 0% ή 10% γι’ αυτές τις 2 επιλογές). Επιπλέον, έχει στη διάθεσή του έναν δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο για τη φροντίδα της υγείας του, ενώ απολαμβάνει προνομιακές παροχές και δωρεάν υπηρεσίες μέσω Συμβεβλημένου Ομίλου, όπως επισκέψεις σε ιατρούς, οδοντιατρική φροντίδα, φυσιοθεραπευτική φροντίδα, δεύτερη γνώμη ιατρού κ.λπ.

Κάλυψη και για τις μεγαλύτερες ηλικίες

Το πρόγραμμα Full [Health] απευθύνεται σε παιδιά (από 1 μηνός μέχρι 18 ετών) μέχρι και σε ενήλικες 70 ετών. Μεριμνώντας και για τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει συνδυασμούς νοσοκομειακής κάλυψης Full [Health] που εξασφαλίζουν δυνατότητα εισόδου στο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 70 ετών (επιλέγοντας ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου στα έξοδα ανά νοσηλεία 1.500€, 3.000€ ή 6.000€). Επίσης, διαθέτει συγκεκριμένους συνδυασμούς κάλυψης διαγνωστικών εξετάσεων Full [Health] που διασφαλίζουν την είσοδο στο πρόγραμμα μέχρι και την ηλικία των 75 ετών (με ανώτατο ετήσιο όριο κάλυψης εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων 2.000€ και 10% συμμετοχή του ασφαλισμένου στα έξοδα).

Σημαντικές Οικογενειακές Εκπτώσεις
Η Εθνική Ασφαλιστική προσφέρει σημαντικές οικογενειακές εκπτώσεις στα ετήσια ασφάλιστρα προγραμμάτων υγείας ( 20% για τον/τη σύζυγο και ποσοστό έκπτωσης 30%, 40% & 50% στα τρία πρώτα παιδιά αντίστοιχα και δωρεάν ασφάλιση υγείας από το τέταρτο παιδί και μετά) ελαφρύνοντας σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Μέριμνα από την Εθνική Ασφαλιστική για όλους

Το Πλήρες Πρόγραμμα ασφάλισης Υγείας Full [Health] προσφέρει λύσεις ασφάλισης υγείας και στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη περισσότερο από όλους. Το Full Health Ειδικό 4U και το Full Μέριμνα 4U αποτελούν ιδανικές λύσεις, για άτομα με σοβαρό ιατρικό ιστορικό που επιθυμούν να καλύψουν έξοδα νοσηλείας και διαγνωστικές εξετάσεις μέσω της ασφάλισης στην Εθνική Ασφαλιστική.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα Full [Health] της Εθνικής Ασφαλιστικής επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης 18189 (Ελλάδα) ή στο +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) ή επισκεφτείτε το site της Εταιρίας www.ethniki–asfalistiki.gr