Στους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να παίξει η σημερινή γυναίκα στην σκηνή της ζωής, ένας ξεχωρίζει και επισκιάζει όλους τους άλλους. Αυτός της ισορροπίστριας. Όπως ο σχοινοβάτης βαδίζει με χάρη πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί, χαμογελώντας ζεστά και σίγουρα στο κοινό του, κραδαίνοντας μια μεταλλική μπάρα ισορροπίας και κάνοντας ανάλαφρα, αλλά σίγουρα βήματα προς τα εμπρός, έτσι και η σημερινή γυναίκα καλείται να διαχειριστεί πολλούς και διαφορετικούς ρόλους -σαφώς περισσότερους από ότι στο παρελθόν- κρατώντας την χάρη, την φινέτσα και πάνω από όλα την ισορροπία της!

Στους παραδοσιακούς ρόλους της μητέρας και της συζύγου που χαρακτήριζαν τη γυναίκα στο παρελθόν, έχουν προ πολλού προστεθεί πολλοί νέοι -όπως η εργαζόμενη, αυτόνομη, ελεύθερη γυναίκα- η ζωή της οποίας συχνά έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις παραδοσιακές επιταγές.

Η σύγχρονη γυναίκα μπορεί να ζει μόνη ή να εργάζεται για να συντηρεί την οικογένειά της, να παίρνει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον το δικό της αλλά και των παιδιών της και να παίζει ρόλους που στο παρελθόν θεωρούνταν αντρική υπόθεση.

Διόλου τυχαία άλλωστε, από τότε που η γυναίκα μπήκε ενεργά στον εργασιακό βίο έχει φτάσει να απειλείται, συχνά πολύ σοβαρά, από τις νόσους που παραδοσιακά θεωρούνταν ανδρικές, όπως τα καρδιαγγειακά νοσήματα (έμφραγμα, εγκεφαλικό επεισόδιο), αλλά και να αποκτά συνήθειες «ανδρικές» και επικίνδυνες για την υγεία της όπως το κάπνισμα και η κατανάλωση αλκοόλ.

Σε αυτές τις αλλαγές μπορούμε να προσθέσουμε και ότι η γυναίκα είναι -όπως αποκαλύπτουν διάφορες έρευνες- πολύ συχνά αυτή που ζητά διαζύγιο και οδηγεί τον γάμο σε λύση επιδιώκοντας την ανεξαρτησία και την ευτυχία στη ζωή..

Δυναμισμός, αποφασιστικότητα και ισορροπία… Οι ρόλοι της γυναίκας διαρκώς αλλάζουν και απαιτούν νέες ικανότητες για να τους βγάλει εις πέρας…

Ένα πράγμα είναι σίγουρο ωστόσο, και δεν πρόκειται να αλλάξει, όσο και αν μεταβάλλονται – ή μάλλον αυξάνονται – οι ρόλοι που καλείται να επωμιστεί μια γυναίκα σήμερα.

Το κύριο μέλημα και το πολυτιμότερο αγαθό παραμένει η υγεία της, τόσο η δική της όσο και αυτή των μελών της οικογένειάς της.

Προκειμένου να απολαμβάνει κάθε στιγμή της ζωής της, οφείλει να προστατεύει την υγεία της με όσα μέσα διαθέτει. Να μεριμνά για τα απρόοπτα και να έχει τις λύσεις για τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

Ευτυχώς όμως αυτόν τον ρόλο δεν καλείται να τον επωμιστεί η ίδια, μόνη της! Μπορεί να τον αναθέσει σε αυτούς που έχουν την εμπειρία και την γνώση να προστατεύουν και να ασφαλίζουν την υγεία μας και να μας παρέχουν αίσθημα σιγουριάς και ηρεμίας σε κάθε δύσκολη στιγμή μας.

Ένα πλήρες και ευέλικτο ασφαλιστικό πρόγραμμα από την Εθνική Ασφαλιστική το Full [Health], προσφέρει στη σύγχρονη γυναίκα τη δυνατότητα να απολαύσει κάθε στιγμή της ζωής της και να φέρει εις πέρας όλους τους σύνθετους και πολλαπλούς ρόλους που έχει αναλάβει, έχοντας σύμμαχο την υγεία της!

Τα προγράμματα ασφάλισης υγείας της Εθνική Ασφαλιστική παρέχουν πολύ καλό συνδυασμό καλύψεων που προσαρμόζεται στις ανάγκες και απαιτήσεις σας, καθώς και στις οικονομικές σας δυνατότητες. Επιλέγοντας ένα από τα ασφαλιστικά προγράμματα Υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής Full [Health], εξασφαλίζετε ηρεμία και ασφάλιση που μπορεί να σας συνοδεύει σε όλη σας τη ζωή.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης 18189 (Ελλάδα) ή στο +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό), να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail επικοινωνίας της Εταιρείας ethniki@insurance.nbg.gr, ή να επισκεφτείτε το site της εταιρίας www.ethniki-asfalistiki.gr