Με πολύχρωμες και πρωτότυπες δημιουργίες υποδέχεται το Πάσχα το eshop της ΕΛΠΙΔΑΣ, προσφέροντας μια μεγάλη επιλογή από λαμπάδες και ιδιαίτερα δώρα για τα βαφτιστήρια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Με πολλή φαντασία, και με απόλυτη αφοσίωση στα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους και φέτος το Πάσχα χαρίζουμε αγάπη.

Επτά διαφορετικές επιλογές λαμπάδων για αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών, με μοναδικά στολίδια με την υπογραφή της καλλιτέχνιδας Έμιλυ Βαφειά, φτιάχτηκαν με μεγάλη ευαισθησία από την ομάδα της Επιτροπής ΕLPIDA Youth. Οι λαμπάδες θα φωτίσουν με χαμόγελα τα πρόσωπα των παιδιών που θα μπορέσουν να κρατήσουν ως ενθύμιο το στολίδι από plexiglass και να το χρησιμοποιήσουν ως μπρελόκ ή ως στολίδι για τη σχολική τους τσάντα.

Παράλληλα, στο eshop της ΕΛΠΙΔΑΣ έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μια σειρά από πρωτότυπα δώρα με πασχαλινή διάθεση, όπως ισοθερμικά παγούρια, ανοιξιάτικες κούπες για τον καφέ σας, τσαντάκια μεταφοράς φαγητού, παιχνίδια και σημειωματάρια σε όμορφα χρώματα, καθώς και customized προϊόντα.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του eshop θα διατεθούν αποκλειστικά στη στήριξη των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους. Ας μοιραστούμε μαζί τους την αγάπη και ας κάνουμε το Πάσχα για εκείνους πιο φωτεινό.

Η επιμέλεια των λαμπάδων και των πασχαλινών προτάσεων έγινε υπό την καθοδήγηση και επιμέλεια της κυρίας Νάσιας Θανοπούλου, και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου κυριών Τζωρτζίνα Έλληνα και Αλίνας Μινέττα.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας μέσα από την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: eshop.elpida.org.

Eιδήσεις σήμερα: 

Από την ευαισθητοποίηση στη δράση: Η σημασία της σωστής ενημέρωσης για τη δωρεά οργάνων και τις μεταμοσχεύσεις

Φάρμακα – Τιμές: Βαθιά το χέρι στην τσέπη έβαλαν και το 2023 οι πολίτες – Έρευνα του ygeiamou