Ένα κοριτσάκι ηλικίας 4 χρονών δαγκώθηκε στο χέρι από φίδι, πιθανόν οχιά, χθες το απόγευμα σε χωριό του Δήμου Ρήγα Φεραίου στο Βόλο και η κατάσταση της υγείας της είναι ανησυχητική.

Το κοριτσάκι έπαιζε έξω από την εκκλησία του χωριού της, όπου είχε πάει με τη γιαγιά της κι ανάμεσα στις πευκοβελόνες που έπαιζε, βρισκόταν κουλουριασμένο το φίδι.

Η οχιά δάγκωσε την 4χρονη κι από το απόγευμα της Τρίτης μέχρι το πρωί της Τετάρτης η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε. Έτσι κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή της σε ΜΕΘ νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Η 4χρονη Ν.Μ. ζει σε χωριό του Δήμου Ρήγα Φεραίου στο Βόλο. Αρχικά διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου και από εκεί στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί της χορήγησαν αντιοφικό ορό και στη συνέχεια νοσηλεύτηκε στην Παιδιατρική κλινική.

Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της, ολοένα και επιδεινωνόταν κι έτσι, την πήγαν σε νοσοκομείο της Λάρισας, όμως κι εκεί δεν μπορούσαν να την βοηθήσουν και γι αυτό κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της σε ειδική μονάδα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.