Η Λίλιαν Βιλδιρίδη Γενική Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας, μετά από μια μικρή περιπέτεια υγείας, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Μετά από περίπου μια βδομάδα πήρε εξιτήριο, ευχαριστώντας όλο το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου με μια ανάρτηση στο Facebook.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε:

Την τελευταία εβδομάδα, ένα πρόβλημα υγείας με ανάγκασε να απέχω από τα καθήκοντά μου, καθώς κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή και νοσηλεία μου στο ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός».

Είχα την ευκαιρία ως ασθενής να τύχω των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου. Παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα του δημόσιου συστήματος υγείας, τα οποία εργαζόμαστε καθημερινά για να επιλύσουμε, είναι αδιαμφισβήτητο ότι χάρη σε αυτό, καθημερινά, σώζονται χιλιάδες ζωές!
Ευχαριστώ το σύνολο του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου για την εξαιρετική περίθαλψη που έλαβα! Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στον κ. Χρήστο Περισανίδη, Διευθυντή της Πανεπιστημιακής Κλινικής Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του νοσοκομείου και Καθηγητή στην Οδοντιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ, καθώς και στο σύνολο της ομάδας του για τον επαγγελματισμό, το ήθος και το υψηλό αίσθημα ευθύνης!

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές για τη φροντίδα, την αγάπη, την ενσυναίσθηση, την αλληλεγγύη προς τον πάσχοντα, αλλά και για τον ανθρωπισμό που νυχθημερόν προσφέρουν στους ασθενείς!

Με την καθημερινή αφοσίωση όλων σας στο λειτούργημα που επιτελείτε, στηρίζετε το δημόσιο σύστημα υγείας προς όφελος των ασθενών και των ληπτών υπηρεσιών υγείας στη χώρα μας!

Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:

Ειδήσεις σήμερα:

Φάρμακο: Φρένο στην υπερ-συνταγογράφηση βάζουν οι ψηφιακοί «κόφτες» του Υπουργείου Υγείας

Καινοτόμες θεραπείες: Πάνω από 1,5 χρόνο η αναμονή των ασθενών στην Ελλάδα

Εθελοντική αιμοδοσία: Η προσφορά που σώζει ζωές – Πώς καλύπτονται οι ανάγκες της χώρας μας