Εμβολιασμένοι είναι και οι 53 συνολικά εργαζόμενοι, γιατροί και υπόλοιπο υγειονομικό προσωπικό, από την 1η Σεπτεμβρίου, στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου«Υπερίσχυσε το αίσθημα ευθύνης και απέναντι σε αυτό που υπηρετούμε όλοι και απέναντι στην κοινωνία. Δεν έχουμε πολυπληθή τμήματα έτσι, για κάθε έναν που λείπει, γίνεται αισθητή η απουσία του» τόνισε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Πρωινή Παρέα» με την Κατερίνα Σερέτη και τον Διονύση Χατζημιχάλη, η διοικήτρια του νοσοκομείου, Ζωή Μοσχονά.

Ο τελευταίος εμβολιασμός έγινε στην εκπνοή της προθεσμίας, στις 31 Αυγούστου το βράδυ. Το καλοκαίρι ήταν 7 οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, ωστόσο, εξήγησε η κ. Μοσχονά, «επειδή όλοι εδώ ζούμε και εκεί θα απευθυνθούμε για ό,τι και να μας συμβεί, το σκεφτήκαμε όλοι καλύτερα ακόμα και αυτοί που είχαν κάποιους ενδοιασμούς», με αποτέλεσμα το νοσοκομείο να έχει πετύχει το 100% εμβολιασμού του προσωπικού. Όσο μεγαλύτερο το νοσοκομείο τόσο μικρότερος ο σύνδεσμος μεταξύ των εργαζομένων, σημείωσε η κ. Μοσχονά.

«Είναι ένα πολύ προσωπικό ζήτημα ο εμβολιασμός», χρειάζεται τον χρόνο του ο καθένας να το σκεφτεί και να το αξιολογήσει.

Πηγή: ertnews.gr