Τη δυνατότητα δωρεάν εξέτασης, αξιολόγησης και χαρτογράφησης σπίλων έχουν όσ0ι πολίτες το επιθυμούν στο πλαίσιο της εκστρατείας πρόληψης του καρκίνου του δέρματος «H πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία».

Για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά στα πλαίσια της κοινωνικής του δράσης για την πρόληψη των καρκίνων του δέρματος ο Πλαστικός και Επανορθωτικός Χειρουργός Νεκτάριος Ντουντουλάκης, προσφέρει δωρεάν εξέταση όλων των δερματικών αλλοιώσεων, με στόχο στην πρόληψη εξαλλαγής σπίλων (ελιών) σε μελάνωμα και σε άλλες μορφές καρκίνου του δέρματος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με στο τηλέφωνο 210-2235410 προκειμένου να κλείσουν ραντεβού χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Είναι σημαντικό, για όλους μας, ζώντας σε μία χώρα με έντονη ηλιοφάνεια για αρκετούς μήνες, να διατηρήσουμε τις ευεργετικές ιδιότητες του ήλιου και να προστατευτούμε από τους κινδύνους που συνοδεύουν την έκθεση μας σε αυτόν. Κάθε χρόνο, αρκετοί συνάνθρωποι μας συνεχίζουν να ζουν και να παραμένουν υγιείς χάρη σε μία απλή προληπτική εξέταση.

«H πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, για τον σκοπό αυτό διοργανώνονται δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης δύο φορές τον χρόνο, Άνοιξη και Φθινόπωρο, παρέχοντας ανοιχτή και δωρεάν εκτίμηση-χαρτογράφηση για όσους το επιθυμούν καθ’ όλη την διάρκεια του έτους», εξηγεί ο κ. Ντουντουλάκης.