Σε μια σημαντική συνεργασία προχώρησαν τα HealthSpot του Ομίλου Hellenic HealthCare Group (ΗΗG) με την Εθνική Ασφαλιστική καθώς εντάχθηκαν στα συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα της. Πλέον, οι ασφαλισμένοι με ομαδικό συμβόλαιο υγείας θα μπορούν να εξυπηρετούνται στο Δίκτυο των Διαγνωστικών Κέντρων HealthSpot, λαμβάνοντας υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας από άριστα καταρτισμένο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και με τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό, με το κύρος του μεγαλύτερου Ομίλου υγείας στην Ελλάδα.

Στο Δίκτυο των Διαγνωστικών Κέντρων HealthSpot σε Αττική, Μύκονο και Σαντορίνη, ανήκουν και τα Πlaton Δiagnosis που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και την Αττική, καθώς και τα Diagnosi Creta InterClinic στην Κρήτη. Εκτός από τα διαγνωστικά Κέντρα, οι ασφαλισμένοι έχουν πρόσβαση και στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων του ίδιου Ομίλου Metropolitan Hospital, Mητέρα, Metropolitan General, Λητώ, Creta InterClinic, City Hospital στην Καλαμάτα, τα οποία -για την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων- αποτελούν μέρος του Δικτύου HealthSpot.

Για το Δίκτυο HealthSpot, η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί την ενδυνάμωση μιας στρατηγικής σχέσης με την Εθνική Ασφαλιστική, ώστε ένα ευρύ μερίδιο ασφαλισμένων να επωφελείται από κορυφαίες υπηρεσίες υγείας. Άριστα καταρτισμένοι ιατροί, άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, υπερσύγχρονες υποδομές και τεχνολογία αιχμής θα βρίσκονται πλέον στη διάθεση των ασφαλισμένων της Εθνικής Ασφαλιστικής για κάθε ιατρική τους ανάγκη.

Ο κ. Η. Δασκαλόπουλος, Γενικός Διευθυντής Ασφαλίσεων στην Εθνική Ασφαλιστική, δήλωσε: «Στην Εθνική Ασφαλιστική βάζουμε πάντα σε προτεραιότητα τον ασφαλισμένο και τις ανάγκες του. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επέκταση της συνεργασίας μας με τα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot του Ομίλου HHG, αλλά και με τις κλινικές του ίδιου Ομίλου καθώς έτσι παρέχουμε στους ασφαλισμένους μας αμεσότερη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και διασφαλίζουμε την αναβαθμισμένη εξυπηρέτησή τους».

Το Δίκτυο των Διαγνωστικών Κέντρων HealthSpot όπου μπορούν να εξυπηρετηθούν οι ασφαλισμένοι της Εθνικής μπορείτε να το δείτε αναλυτικά εδώ.